POZOR:
Upc nyní nabízí speciální balíček služeb. (podotýkám, že oficiálně to nikde není uvedeno - akce asi nebude trvat dlouho)
Při uzavření smlouvy 12 měsíců výše citované za 899,-Internet 30 Mbps
+
Digi TV Standard
+
Balíček programů PLUS
To vše za 900 Kč pro nové i stávající klienty!
Objednávka je možná na zákaznické lince.
Využijte toho! vyplatí se to!
Zdroj: UPCZONE.cz
Osobně jsem si tam včera zavolal a opravdu to platí, operátor mi sdělil, že mi zašlou novou smlouvu k podpisu, kterou poté odešlu zpět a služba bude aktivní. Telefonát netrval ani 5 minut, ušetřené peníze cca. 7500,- za rok, a to se vyplatí ne?Více informací je v tom linku z UPCZONE.
Přeji hodně štěstí! A určitě to zkuste! Na UPCzone jsou podobné zkušenosti.
P.S.
Jinak pokud tam voláte, tak na číslo +420 241 005 100 (kontaktní infolinka), zvolil jsem 3 - Řešení dotazů ke smlouvě, změny smlouvy a tuším oblast internet.
ZKUŠENOSTI:
PetrS:
mě došla smlouva na balíček a tv STD a 30 internet a je tam napsané že balíček plus je zdarma na 12 měsíců..
cena 899
dá se to pochopit tak že po 12 měsících bude cena stále 899 ale bez plus...kockonos:
Diky za upozorneni , brnknul jsem tam a za 7 minutek hotovo . Mel jsem jiz 30M a DTV Standard , takze se pridal balicek "PLUS" a hotovo . Operator rekl ze zavazek je na 12 mesicu .Tomus - admin fóra
Tak podle mych informaci tento balíček stojí 899Kč s DPH a je k němu Plus na rok zdarma (Plus jen pro nové zákazníky, alespoň 1 služba musí být nová) Je tam úvazek na 12 měsíců a cena se po těch 12cti měsících nezmění.

Odpověď s citací