Výsledky 1 až 25 z 1417

Téma: Karneval a UPC - aktualni zmeny

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Exclamation Re: Karneval a UPC - aktualni zmeny

POZOR:
    Upc nyní nabízí speciální balíček služeb. (podotýkám, že oficiálně to nikde není uvedeno - akce asi nebude trvat dlouho)
    Internet 30 Mbps
    +
    Digi TV Standard
    +
    Balíček programů PLUS

To vše za 900 Kč pro nové i stávající klienty!
    Objednávka je možná na zákaznické lince.
    Využijte toho! vyplatí se to!

Zdroj: UPCZONE.cz
    Při uzavření smlouvy 12 měsíců výše citované za 899,-

Osobně jsem si tam včera zavolal a opravdu to platí, operátor mi sdělil, že mi zašlou novou smlouvu k podpisu, kterou poté odešlu zpět a služba bude aktivní. Telefonát netrval ani 5 minut, ušetřené peníze cca. 7500,- za rok, a to se vyplatí ne? Více informací je v tom linku z UPCZONE.

Přeji hodně štěstí! A určitě to zkuste! Na UPCzone jsou podobné zkušenosti.

P.S.
    Jinak pokud tam voláte, tak na číslo +420 241 005 100 (kontaktní infolinka), zvolil jsem 3 - Řešení dotazů ke smlouvě, změny smlouvy a tuším oblast internet.

ZKUŠENOSTI:
    PetrS:
    mě došla smlouva na balíček a tv STD a 30 internet a je tam napsané že balíček plus je zdarma na 12 měsíců..
    cena 899
    dá se to pochopit tak že po 12 měsících bude cena stále 899 ale bez plus...
    kockonos:
    Diky za upozorneni , brnknul jsem tam a za 7 minutek hotovo . Mel jsem jiz 30M a DTV Standard , takze se pridal balicek "PLUS" a hotovo . Operator rekl ze zavazek je na 12 mesicu .
    Tomus - admin fóra
    Tak podle mych informaci tento balíček stojí 899Kč s DPH a je k němu Plus na rok zdarma (Plus jen pro nové zákazníky, alespoň 1 služba musí být nová) Je tam úvazek na 12 měsíců a cena se po těch 12cti měsících nezmění.
    Naposledy upravil Tukancheez; 03.04.2010 v 18:22.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 3 uživatelů. (0 registrovaných a 3 anonymních)

Klíčová slova k tématu

Pravidla přispívání