Myslím že nebudeš litovat .. četl jsem na to spoustu recenzí kde se o nich vyjadřovali v samých pozitivech a s velikým překvapením. Jejich hlavní síla jsou samozřejmě středobasy, přesné středy a výšky.
Taky ještě před koupí jsme četl spoustu názorů jako má Dismembered - že pokud tam není 6,5" bassák tak to nebrat. Ale mě to takto fakt stačí. Neposlouchám moc elektroniku ani styly jako hiphop které jsou založené jen na beatech a dunivém basu. Spíš mám dojem že kdybych měl bedny který basujou víc než ty 9.1 tak bych je stejně ani nemohl využívat kvůli rušení sousedů.
navíc mají velikou výhodu v tom že jsou malinké a dají se postavit téměř kamkoliv ( i díky bassreflexu dopředu).
Ale pokud máš možnost tak si je před koupí někde poslechni, at víš do čeho jdeš.
Zabalený jsou v lepenkové krabici a vevnitř jsou naskládaný v polistyrenu a igelitu jako třeba monitor. Pošta tžko říct .. pracují tam hovada ale zase pokud s tím fakt nepraští někde o zem tak by to mohlo být v pohodě.
Co se týče zesáku - k těm bednám mi doporučili Yamahu a nebo NAD. Možná i něco víc, zkus se zeptat někde na hifi fóru.
Spíš ti doporučuju ten měsíc počkat a zkusit se podívat po něčem za 3k. Za ty peníze se už občas dá něco rozumnýho sehnat. Ber to prostě tak, že takovýto věci se nekupují na 2 roky ...