Citace Původně odeslal DOT Zobrazit příspěvek
Tak jsem se rozhodl a koupim si Diamond 9.1. Co myslite, mam riskovat postu?

Na stereo zesilovaci budu muset setrit. Nejake typy? Nebranim se ani bazarovemu zbozi.
Myslím že nebudeš litovat .. četl jsem na to spoustu recenzí kde se o nich vyjadřovali v samých pozitivech a s velikým překvapením. Jejich hlavní síla jsou samozřejmě středobasy, přesné středy a výšky.
Taky ještě před koupí jsme četl spoustu názorů jako má Dismembered - že pokud tam není 6,5" bassák tak to nebrat. Ale mě to takto fakt stačí. Neposlouchám moc elektroniku ani styly jako hiphop které jsou založené jen na beatech a dunivém basu. Spíš mám dojem že kdybych měl bedny který basujou víc než ty 9.1 tak bych je stejně ani nemohl využívat kvůli rušení sousedů.
navíc mají velikou výhodu v tom že jsou malinké a dají se postavit téměř kamkoliv ( i díky bassreflexu dopředu).
Ale pokud máš možnost tak si je před koupí někde poslechni, at víš do čeho jdeš.

Zabalený jsou v lepenkové krabici a vevnitř jsou naskládaný v polistyrenu a igelitu jako třeba monitor. Pošta tžko říct .. pracují tam hovada ale zase pokud s tím fakt nepraští někde o zem tak by to mohlo být v pohodě.

Co se týče zesáku - k těm bednám mi doporučili Yamahu a nebo NAD. Možná i něco víc, zkus se zeptat někde na hifi fóru.
Spíš ti doporučuju ten měsíc počkat a zkusit se podívat po něčem za 3k. Za ty peníze se už občas dá něco rozumnýho sehnat. Ber to prostě tak, že takovýto věci se nekupují na 2 roky ...