Ty fakt ti doporučuju se trochu zkousnout a za bedny si připlatit, protože takovýto bedny ti vydrží spoustu let a pokud s nima budeš spokojený tak prakticky napořád. Není to žádná PC komponenta kterou musíš za 3 roky vyhodit. Navíc bedny jsou daleko důležitější než zesilovač ... Myslím že se v pohodě s celou investicí vejdeš do 10.000,- i s nějakým rozumným zesilovačem z druhé ruky. Máš to pak konečný a univerzální řešení.
Nejlepší je si to nechat v klidu projít hlavou a jít si ty bedny někam poslechnout a jít si poslechnout tyto minisystémy jako to Onkyo CS xxx a uslyšíš ten rozdíl .... podle toho se pak můžeš rozhodnout.
Taky jsem toto řešil loni -> napřed jsme si říkal koupím nějakej mini/micro systém za 5000 a budu v pohodě. Šel jsem si to poslechnout a nebylo to ono - buď to nemělo basy a nebo to místo basů mělo jen dunění a tupé údery parodující basy a pak tomu chyběli středy. Od těchto minisystémů se taky nedají očekávat nějaké znělé basy při nízkém volume protože to prostě nemá dostatečný výkon.
Pak jsem zjistil že v tom chci pouštět music přímo z PC a že by taky nebylo vůbec špatný na to připojit zvuk z TV a zjistil jsem že k těmto minisytémům je velkej problém cokoliv externího připojit.
Nakonec jsem skončil u AV recievru Yamaha a beden Wharfedale. Zvuk je pro mne dokonalý a nemám problém do toho cokoliv napojit a cokoliv přehrát. V podstatě to mám jako takový multimediální centrum - domácí kino v 2.0 sestavě.
Není to samozžejmě nějaké pure hi-fi řešení ale zvuk to má krásný ( na ty malý bedny je to fakt až překvapivý) i při nízkých hlasitostech a já osobně aní víc basů nepotřebuji. Původně jsem k tomu zamýšlel ještě časem došetřit na nějaký SW ale po "zahoření" těch beden jsem od tém myšlenky úplně upustil.

Odpověď s citací