Výsledky 1 až 25 z 34

Téma: domaci audio system

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: domaci audio system

Citace Původně odeslal DOT Zobrazit příspěvek
    No ty se mi dosti libi, ale bohuzel se nevlezu do rozpoctu. Bedny za skoro 6k to uz pak solidni zesik nekoupim.

Na te strance od tebe jsem nasel toto: Onkyo CS-535 http://www.prodvd.cz/onkyo_hifi_stereo.htm

Je to zas neco uplne jineho, ale uz vazne nevim
    Ty fakt ti doporučuju se trochu zkousnout a za bedny si připlatit, protože takovýto bedny ti vydrží spoustu let a pokud s nima budeš spokojený tak prakticky napořád. Není to žádná PC komponenta kterou musíš za 3 roky vyhodit. Navíc bedny jsou daleko důležitější než zesilovač ... Myslím že se v pohodě s celou investicí vejdeš do 10.000,- i s nějakým rozumným zesilovačem z druhé ruky. Máš to pak konečný a univerzální řešení.

Nejlepší je si to nechat v klidu projít hlavou a jít si ty bedny někam poslechnout a jít si poslechnout tyto minisystémy jako to Onkyo CS xxx a uslyšíš ten rozdíl .... podle toho se pak můžeš rozhodnout.

Taky jsem toto řešil loni -> napřed jsme si říkal koupím nějakej mini/micro systém za 5000 a budu v pohodě. Šel jsem si to poslechnout a nebylo to ono - buď to nemělo basy a nebo to místo basů mělo jen dunění a tupé údery parodující basy a pak tomu chyběli středy. Od těchto minisystémů se taky nedají očekávat nějaké znělé basy při nízkém volume protože to prostě nemá dostatečný výkon.
    Pak jsem zjistil že v tom chci pouštět music přímo z PC a že by taky nebylo vůbec špatný na to připojit zvuk z TV a zjistil jsem že k těmto minisytémům je velkej problém cokoliv externího připojit.
    Nakonec jsem skončil u AV recievru Yamaha a beden Wharfedale. Zvuk je pro mne dokonalý a nemám problém do toho cokoliv napojit a cokoliv přehrát. V podstatě to mám jako takový multimediální centrum - domácí kino v 2.0 sestavě.
    Není to samozžejmě nějaké pure hi-fi řešení ale zvuk to má krásný ( na ty malý bedny je to fakt až překvapivý) i při nízkých hlasitostech a já osobně aní víc basů nepotřebuji. Původně jsem k tomu zamýšlel ještě časem došetřit na nějaký SW ale po "zahoření" těch beden jsem od tém myšlenky úplně upustil.
    Naposledy upravil theedge; 08.03.2010 v 16:00.
    Core i5 2500K @ 5 GHz, 1,32V | Noctua NH-U12P | ASUS P8P67 PRO | 2 x 4GB Corsair XMS3 DDRIII 1600 CL9 | Sapphire HD6950 @ 6970 | Creative X-Fi Titanium HD | SSD OCZ Vertex 2 60GB | 2x Samsung HD20UI 2 TB SATA II | DVD RW Sony-NEC | Case CHIEFTEC DX-01BLD | regulace ot. Tt Hardcano 8VR | Seasonic SS-HT750 F3 ATX v2.3 | Razer DeathAdder + SteelSeries 4HD | 22" Eizo S2243W | Windows 7 64-bit Home Prem.| Netbox 15 Mbps |
    Canon EOS 20D | Battery grip BG-E2 | EF 28-105/3.5-4.5 II USM | EF 70-200/2.8 L USM | EF 50/1.8 II | Tokina 12-24/4 |4GB SanDisk Ultra III | Lowepro Vertex 200 AW

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. ATI Catalyst™ 8.6
    Založil flash v sekci fóra Grafické karty
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 27.06.2008, 16:58
  2. ATI Catalyst™ 8.2
    Založil Spajdr v sekci fóra Grafické karty
    Odpovědí: 22
    Poslední příspěvek: 01.03.2008, 16:28
  3. ATI Catalyst™ 7.12
    Založil flash v sekci fóra Grafické karty
    Odpovědí: 17