Ja som mal tento set : http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=52739
a mne osobne velmi vyhovoval. Klavesnica vydrzi cca 6 mesiacov na dobre baterky .. myska ma vstavany aku .. ale drzi tiez dobreAk stym neplanujes nejake extremne parby .. tak je to super setik
![]()
HP Compaq 8710p: T9300 | 4GB DDR2 | 250GB | Quadro NVS 320M @ 700/1730/950 |WSXGA+ 1680x1050 | Win7x64u ...
Tak na ten "Revolution" set jsem koukal taky, klávesnice se mi líbí (ačkoliv ty hodiny mi přijdou krapet zbytečná parádička), jen ta myška mi přijde trochu přeplácaná, zejména se mi moc nezamlouvá to "boční kolečko", nejsem si jist, jestli bych ho využil, já jsem opravdu celkem "konzerva", tak bych se rád zeptal, jestli při běžném (ne)používání moc nevadí?
Jináč by mi set i cenově vyhovoval, ale s tou myší jsem zatím rozpačitý...
A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power
Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD
To bocne kolecko je len dvojpolohove .. ktore sa stale vrati do rovnakej polohy .. tj neotacas nim ale len posuvas do jednej alebo druhej polohy. Ja som to najcastejsie pouzival na zvuk ak som bol dalej od ntb a mal zapnuty film cez hdmi. Inak ta myska je naopak velmi velmi pohodlna a to bocne "kolecko" aspon mne osobne neprekazalo absolutne .. a necital som nikde nazor, ze by niekomu ano. Naopak tato myska (aj samostatne predajna) je povazovana za jednu z najkomfortnejsich na office pracu .. a ja osobne to mozem len potvrdit.
Ad displej .. jn nieje to ziadna krasaale casom si na to clovek zvykne .. a ked sa mi ten set pokazil a bol v reklamacii .. tak som stale hladal nejaky ine hodinky, pretoze na tieto som si uz zvykol ze ich mam na ociach
A je aj dost programovatelny .. tj bezia ti tam nazvy s winampu, mas tam okolitu teplotu, mail, a proste taky kravinky .. co obcas potesia
![]()
HP Compaq 8710p: T9300 | 4GB DDR2 | 250GB | Quadro NVS 320M @ 700/1730/950 |WSXGA+ 1680x1050 | Win7x64u ...
Takže jsem se konečně dokopal k akci a nakonec koupil opravdu ten "Revolution" set, první dojmy a případné dotazy:
Klávesnice je příjemná, dobře se na ní píše, i když se nemůžu zbavit dojmu, že tlačítka jsou trochu "atypická" - chvíli mi trvalo, než jsem si klávesnici "ohmátnul" a psal bez potíží, ale to bude asi zvykem z práce...
Displej na klávesnici je čitelný leda za velmi dobrých světelných podmínek, hoši z Logitechu totiž škudlili na podsvětlení, ačkoliv vidím dobře, tak se mi to blbě četlo i v šeru v cca 17:45... Teď už leda vím, že "tam někde vpředu je", ale bez lampičky si neškrtnete... Za mě je tedy displej v tomto provedení spíše okrasnou featurkou, ale kdo ví, třeba někomu vyhovuje.
Myš padne dobře do ruky, nabízí poměrně hodně možností, včetně přepínání mezi "krokovým" rolováním kolečka a režimem "free spin".... Kolečko se může přepínat buď automaticky "dle typu aplikace", nebo kliknutím na něj... A tady bych měl jeden zásadní dotaz ke šťastným majitelům tohoto setu:
Podařilo se Vám nastavit nějaké jiné tlačítko (třeba to "quick search" za středovým kolečkem, které je v defaultu přiznejme si na dvě věci) tak, aby fungovalo jako "stisk kolečka klasické myši", tedy například v browseru otvíralo stránku v novém tabu? To je totiž docela zásadní nedostatek... Rád bych si "přeprogramoval" ono malé čudlítko za kolečkem, bohužel se mi to zatím nepovedlo
Za případné rady děkuji!
A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power
Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
Ja jenom lehce OT postreh k te mrakyho klavesnici: Na ni je dobre jedine to, ze ma nizky zdvih a dlouho zaruku, jinak je to snad nejhorsi krumpl, co jsem mel v ruce. Zarucene z ni do pul roku sleze barva a nahodne se vzdy zasekne nejaka klavesa a musi se vycvaknout, vycistit a zase slozit. Ja uz mam z reklamace 3. kus, jenze kdo s tim ma porad nekde behat a reklamovat to, takze dokud se tahle uplne nerozpadne, tak ji budu pouzivat a pak ji zahodim a koupim jinou...a od logitechu uz fakt nebude.
AMD FX6300@4.2GHz|Gigabyte 990FXA-UD3|AMD Radeon R9 280X OC|2x8GB Crucial Ballistix DDRIII 1866|Intel SSD 520 120GB|2TB Samsung EcoGreen|WD CAVIAR BLACK 1TB|Samsung F1 1TB|Samsung 40" TV|LG W2600H|Logitech Performance MX|Seasonic M12II-620W|Creative X-Fi Music|Fractal Design Define XL R2|Yamaha AX-570+Jamo S606
Mitsubishi Galant Wagon 2,5 V6 118kW@5750rpm 218Nm@4500rpm-default
Mám, ale nepodařilo se mi vykutit to tak, aby ten čuflík měl opravdu tu funkci, kteoru píšu... Jde mu přiřadit leccos, ale tohle se mi zatím nepovedlo![]()
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)