Výsledky 1 až 9 z 9

Téma: ECS K7VTA3, nevypína myš a klávesnicu a ...

Junior Member
    Vliv
    271

Standardní ECS K7VTA3, nevypína myš a klávesnicu a ...

Zdravím vás všetkých, mám už spomínanú ECS K7VTA3. Po vypnutí celého počítača mi nevypne PS2 porty, integrovanú sieťovku a bohviečoešte. Tieto dve veci určite. Optická myš mi po vypnutí stále svieti, takisto aj klávesnica. A sieťovka je takisto pod prúdom, pretože mi svieti na switchi. Pozeral som aj manuál a jumpre, stránku výrobcu a nič. NEVIETE NIEKTO NIEČO ?!

Senior Member mince
    Vliv
    299

Standardní

Já vím, že s ATX zdroji je to normální a nic s tím neuděláš. Já mám PC na vypínač s časem a je to vyřešené.
    MB G... a to už taky není pravda ;)
    A nekřičte na mě, pokud jsem plácnul nějakou hloupost ...........

Standardní RE

Mi se to stavalo pokud sem pouzival WIN98SE ale jak sem presel na WinXP tak vse v poho. Pravdepodobne nejake cy-oviny nainstalovane Acpi.
    Sempron 64 PALERMO 2800+ , ASUS K8N-E nForce3, Geforce 6800 (Leadtek), 1*512 MB RAM + 2*256=512 MB RAM DDR 400, 160 GB HDD

Standardní

nemas doufam v biose nastavene wake on lan, a tydle ty veci ? protoze ja mam treba nastavene abych poc zapinal klavesnici, a tak ta musi samozrejmne zustat pod proudem - je k tomu vetsinou pouzito +5VSB ze zdroje (to je drat ze zdroje presne k temto ucelum...)
    PC AREA --- Galerie českého a slovenského Casemoddingu --- OUTDOOR --- Na kole, po horách, atd... --- PM Consulting --- Projektové řízení, vzdělávání, konzultace, atd...

Member Avatar uživatele goodji
    Věk
    53
    Vliv
    278

Standardní

U týhle desky je, myslím, jumper, kterým se nastavuje zapínání kompu klávesnicí. Pokud je tahle funkce zapnutá tak je myš i KB pod napětím i při vypnutém kompu. Najdeš ho vlevo nahoře.
    Asus A88XM-A, DualCore AMD A4-6300, 4x2GB DDRIII 1600, LCD Acer K272HL, SSD Patriot Blaze 60GB,HDD SAMSUNG F3 500GB

Standardní

to je přesně to, o čem jsem psal...bude to podle mne tím...
    PC AREA --- Galerie českého a slovenského Casemoddingu --- OUTDOOR --- Na kole, po horách, atd... --- PM Consulting --- Projektové řízení, vzdělávání, konzultace, atd...

Member Avatar uživatele goodji
    Věk
    53
    Vliv
    278

Standardní

Tak chybička se vloudila. Ten jumper má jiná revize týhle desky. Podívej se do BIOSu, jestli je položka ACPI Suspend Type nastavená na S1.
    Asus A88XM-A, DualCore AMD A4-6300, 4x2GB DDRIII 1600, LCD Acer K272HL, SSD Patriot Blaze 60GB,HDD SAMSUNG F3 500GB

Standardní

treba mu to jde zapnout i vypnout jen v biosu....

Junior Member
    Vliv
    271

Standardní

Samozrejme, že všetky veci okolo WAKE ON LAN a podobné, to je všetko vypnuté, JUMPER tam nie je. Ako už bolo povedané na tomto type dosky ten jumper nie je. V biose som to nenašiel, ale ten príspevok okolo ACPI ma zaujal. Viem zhruba o čo ide, ale to SP 1 je čo? Má to tri režimi nastavenia a medzi nimi je to SP1, čo to je? VĎAKA všetkým

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. ECS K7VTA3 rev 2.0 wrong flash ! HELP !
    Založil svaca v sekci fóra BIOSy
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 28.08.2004, 17:11
  2. Soltek FRN2 x ECS K7VTA3
    Založil Jsykora v sekci fóra NVIDIA čipové sady
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 13.11.2003, 20:06
  3. O/C bios na ECS k7vta3
    Založil Pida v sekci fóra BIOSy
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 13.10.2003, 19:42
  4. ECS K7VTA3 nová nenabíhá