tak dat jako transparentni sit a vystupni router dat mikrotik a pres torch jednorazove zjisti kdo kolik sosa
tak dat jako transparentni sit a vystupni router dat mikrotik a pres torch jednorazove zjisti kdo kolik sosa
i5 2500K @ 4ghz 1,18V ,GELID Solution Tranquillo,ASUS P6P67-M-PRO,Kingston HyperX Blu 8GB (2x4GB) DDR3 1600 XMP,GIGABYTE GTX 560 Ultra Durable OC 1GB
To jste mě moc radost neudělaliPředstavoval jsem si to tak, že naistaluju mrtg, perl a budu čerpat z toho ap informace o traficu. Ale jak je vidět, tak asi nebude tak jednoduchý.
Popravdě když tam dám Mikrotik, tak mému providerovi bude jasné, že asi nechci routovat 3 PC který mám doma.
Zjistil jsem, že ten velkej trafic mě dělá ten dotyčnej přes to AP, takže už se okruh zmenšil na cca 4 uživatele.
Teď tak koukám co všechno umí to AP PRO.
Co si myslíte o "Clien statistic" a "Trafic manager" Když dám nejdřív všechny do trafic manageru všem dám plnou rychlost a za pár dní budu moct zjistit kdo mě to dělá
v "Client statistic"
A co myslíte stačí tam dát IP nebo musí být i MAC?
Naposledy upravil TIMBERJACK; 19.02.2010 v 00:38. Důvod: změna
a to ze mas mikrotika zjisti jak ?? filtrovani mac adres ?
jinak nam jako providerovi je jedno zda si ten clovek za svoje zarizeni pusti 1 nebo 10 pc. treba to nebude vadit ani tvemu. nevidim duvod teda pokud to neni nejaky freenet
i5 2500K @ 4ghz 1,18V ,GELID Solution Tranquillo,ASUS P6P67-M-PRO,Kingston HyperX Blu 8GB (2x4GB) DDR3 1600 XMP,GIGABYTE GTX 560 Ultra Durable OC 1GB
No tak kdybych chtěl teda toho mikrotika, tak kterýho? Co by mi stačilo?
http://wifi.aspa.cz/rb433ah-128mb-dd...n-vc-l5-z87399
tendle plus case a zdroj
maka vyborne mam jich kopu a dobry. ale jak to pak resit nejaky softem ktery ti bude dela trafic monitor tak to na nekoho jinyho.
Ahoj, tak si myslím, že naskytlo něco co je přesně to co jsem hledal
http://www.wifi-shop.cz/mikrotik-rou...z-5x-lan-vc-l4
co takhle cacti, nebo iptraf?
Q9450.R4850.SM215tw.P5Q-Deluxe.x500.NZC130.Pix-501.xen
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)