Výsledky 1 až 12 z 12

Téma: Reklamace u prodejce?

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Reklamace u prodejce?

Citace Původně odeslal Dazzle Zobrazit příspěvek
    Notas odešel, už nejde ani nastartovat. Po zapnutí zčerná obrazovka a zásek.
    Putuje na reklamaci ale mam tu takový dotaz.
    Pokud se jedná o desku, bude pravděpodobně potřeba reinstalovat visty. Notas byl koupenej s operačním systémem, nemám instalační cd ani na notasu neni štítek s licenčním číslem.
    Jak se v tomto případě postupuje? Pohledal jsem microsoft stránky a nějaký image jsem tam nenašel, ale vim že to tu někdo řešil..
    Kdyz odejde deska, standartne neni potreba reinstalace, jelikoz system si doinstaluje jiny ID hardware sam. Taky jde o to, co mas za notas (znacku a typ) protoze treba HPcko takto putuje do Polska na opravu, kde vetsinou na disk "nalijou" i originalni image partysny, tak jak jsi asi notebook dostal pri zakoupeni. Tim padem pokud mas data na disku, nemuseji ti je zachovat. Licencni stitek by na notasu byt mel, nicmene ted je moda je davat treba pod baterii na ram, ci pod nejakou zaslepku atd.
    Takze bych byt tebou pockal, jak ti notas vrati, akorat se muzes pripravit na to, ze tvoje data budou pryc a budes mit system nastaveny stejne, jako pri koupi, tedy ze se po zapnuti dokonci instalace, vytvoris si ucet atd. a pak si muzes system zalohovat.
    Ale servisni postup je odlisny pro ruzne znacky a typove serie, dost toho ted chodi do Polska
    Dell E6400 (P8400, 4GB RAM, 500GB 7.2k, NVidia Quadro NVS 160M, Wifi, BT, DVDRW, LED WXGA+)
    Dell XPS 1330 Red (T7300, 2GB RAM, 160 GB 7.2k, NVidia GeForce 8400M GS, Wifi, BT, LED WXGA, DVDRW)
    IBM T42 (Dothan M745, 1.5GB RAM, 160GB 5.4k, R9600, Wifi, BT, SXGA+, DVDRW)
    Nikon D90 + MB-D80, Nikon18-200VR, Nikon 80-200/f2.8, Nikon SB-900, Lowepro, Tenba, Kata, ...
    http://www.atty.cz/ - Pražský e-shop a prodejní kancelář e-cigaret

Notas se vrátil, výměna desky a disku. Deska byla asi jasná ale disk byl bezproblémový když jsem ho těsně před tim "kolapsem" notasu testoval.
    Takže je podruhé měněna základní deska, notas přišel s reinstalovaným systémem bez dat jak psal tiktak.
    C2D 3,4 Ghz & HD 3870

ahoj, mám ntb Acer, bohužel ale už po záruce a tak sháním někoho kdo by mi to spravil, našel jsem na internetu tuhle firmu pro servis acer neznáte je někdo? kdyžtak napište jak jste byli spokojeni. díky

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. FAQ + nekolik citaci z ruznych webu
    Založil Jezevec v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 11.08.2007, 17:13
  2. Reklamace HDD u zkrachovaleho prodejce
    Založil Alcoholic v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 29.10.2006, 15:17
  3. Prodejce uvádí jiné údaje-parametry gfx karty , reklamace ?
    Založil integrity v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 24.10.2005, 10:07
  4. Musi prodejce behem reklamace poskytnout nahradni HW ?
    Založil PetrT v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 13
    Poslední příspěvek: 10.04.2004, 23:28
  5. reklamace monitoru servis x prodejce
    Založil novakt v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 27.02.2004, 23:45

Pravidla přispívání