Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: win mobile 7

Standardní win mobile 7

tak jsem si dneska precetl tohle:

http://blog.7touchgroup.com/2010/01/...dows-mobile-7/

a nevim, jestli se mam smat nebo brecet:

WinMo 7 will not run 6.x code. End of story. It is based on Silverlight and .Net. Everything save a few basic programs will not work under WinMo 7. There is no expectation that this will be a “business device” and the focus is currently on games including some XBox Live functionality for gaming and messaging. There will be a Microsoft App store with an easy approval process.
    i3-2100,4GB DDR3,WD 500GB GP, WD 1 TB GP, inno3d 8800GT, Lenovo L220x

Standardní Re: win mobile 7

Osobne si myslim, ze MS ujel s Windows Mobile tak hrozne vlak, ze WM7 mozna prijdou s krizkem po funusu. Ted mam HTC Touch HD s cistou WM6.5 romkou a vim jedine - pristi telefon WM nebude.

- neustale problemy s telefonnim modulem - dialery jsou nestabilni a pomale, stale je evidentni ze telefonovani je do systemu dodatecne dointegrovano (dokonce se jmenuje phone.exe)
    - spatny multitasking - jedna aplikace zakousne cely telefon, multitasking na urovni Win 3.11
    - nekonzistentni ovladani a vzhled (neco s cim MS daleko uspesneji bojuje dodnes i v desktopovych systemech)
    - neprilis dobra sprava pameti
    - lagy - i sebelepe optimalizovana romka neni konzistentne rychla
    - aplikace - drivejsi vyhoda WM (tj. nepreberny vyber aplikaci) je nyni spise nevyhodou - aplikaci je mnoho a vetsina stoji za ..... Takovy trosku linux-syndrom. Proti tomu aplikace na iPhone s podobnou filozofii ovladani.

Tohle neni problem jednoho telefonu (WM pristroj uz mam asi 3ti), ale proste systemu jako takoveho. Kolega presel z WM na Nokii 5800 a je spokojenej - protoze ten telefon funguje. I ja sam sem se pristihl, ze jedinou aplikaci, kterou doinstaluju je Total Commander a ze bych si naprosto bez problemu vystacil s funkcema primo integrovanyma v systemu, pokud budou fungovat bezvadne. Casy kdy sem mel chut a cas si se systemem hrat jsou pryc, proto take pristup MS vitam. Udelat tlustou caru a vse udelat znovu a lepe !
    Naposledy upravil Caleb; 22.01.2010 v 15:41.
    Audiotrak Prodigy HD2 (2xOPA2134PA + LT1364) => Little Dot I+ (WE408A + AD8022) => Sennheiser HD555@595
    Asus Xonar D1 => Technics SU-A800 => Tesla 2xARN6608 + ARV-104

No jo, ale co muj alreader+ software?

Bratr ma androida, a zatim jsem na nej nenasel ebook reader, ktery by se alreaderu vyrovnal.

Pod javou mam oblibeny Readermaniac, ale na tom HTC se mi java nepodarila rozebehnout. (teda mel jsem to jen na chvilku pujceny, takze nakonec aspon ten Palmreader se jako nouzovka da pouzit)

Ale uznavam, ze i mne by stacila obycejny mobil s internim systemem s podporou javy, Readermaniac to jisti. (i kdyz teda nevim, zda uz podporuje dotykove ovladani)
    i3-2100,4GB DDR3,WD 500GB GP, WD 1 TB GP, inno3d 8800GT, Lenovo L220x

Senior Member
    Věk
    40
    Vliv
    0

Microsoft bude paralelně vyvíjet nové WM7 i starší platformu WM 6.5.
    tak nevim co si o tom myslet... zeby WM7 byly na hrani a WM6.5 na praci?

Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Věk
    44
    Vliv
    358

Citace Původně odeslal Caleb Zobrazit příspěvek
    Kolega presel z WM na Nokii 5800 a je spokojenej - protoze ten telefon funguje.
    Tak tohle mě docela zaujalo. Kolega je buď velmi tolerantní, nebo nenáročný... Mě 5800 sejří čím dál víc, sice funguje, ale je poooomaaaalááá, prostě nepochopím, proč při odesílání SMSky je nutné ČEKAT asi sekundu nebo dvě, když přijde oznámení o doručení... Celkově je ten telefon prostě "línej"... Nechápu, proč je základní obrazovka dělaná stylem "sociál line" bez možnosti takové prkotiny, jako je naflákání si tam vlastních zástupců...

Osobně asi nejvíc pokukuju po něčem s Androidem, chuť na WM mě přechází čím dál víc...
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

Citace Původně odeslal D_a_v_i_d Zobrazit příspěvek
    Osobně asi nejvíc pokukuju po něčem s Androidem, chuť na WM mě přechází čím dál víc...
    Vyzkoušej si Androida dopředu. Já měl k dispozici Hero a tam mě místní Android nenadchnul poté, co jsem si zvyknul na WM u sebe. Ale je to asi síla zvyku, kdyby to bylo naopak, tak říkám to stejné
    Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 Professional
    Blondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.

Senior Member
    Věk
    40
    Vliv
    0

ja jsem po vsem vybirani zjistil ze pro me asi bude nejlepsi variantou diamond 2, vlastne ani nemam alternativu - touch hd je zbytecnej velkej, hd2 uz nepovazuju za kapesni zarizeni a android me netahne

Citace Původně odeslal D_a_v_i_d Zobrazit příspěvek
    Tak tohle mě docela zaujalo. Kolega je buď velmi tolerantní, nebo nenáročný... Mě 5800 sejří čím dál víc, sice funguje, ale je poooomaaaalááá, prostě nepochopím, proč při odesílání SMSky je nutné ČEKAT asi sekundu nebo dvě, když přijde oznámení o doručení... Celkově je ten telefon prostě "línej"... Nechápu, proč je základní obrazovka dělaná stylem "sociál line" bez možnosti takové prkotiny, jako je naflákání si tam vlastních zástupců...

Nevim, jak u 5800, ale treba u N97 si kolega "naflaka" na zakladni i rozsirenou obrazovku prakticky to, co potrebuje. A lina mi ta N97 take moc nepripda, rozhodne reaguje brisknejs nez ma uz x let zaflakana a neresetovana N95

A WM - pokud nekdo nepotrebuje WM zarizeni treba na kontrolu emailu, nejake lehke browseni, pak treba komunikacni softwary jako ICQ, Skype apod a treba i navigaci, tak resenim je urcite iPhone ci Symbian. Nicmene stale (ikdyz priznavam, ze pristroje s WM nejsou zrovna oslnive reaktivni ) je to dle meho nejsofistikovanejsi reseni. U pristroje s HW klavesnici urcite (mam TP2). A mnozstvi aplikaci - stale je to docela vyhoda a pokud si clovek vybre ty odladene a funkcni, pak zase nemohu proti WM rict ani popel. Respektive mam WM od prvniho TyTN a takto jsem prosel pres Kaisera, TP a TP2 a kazda novejsi verze pristroje je myslim schopnejsi a pouzitelnejsi a na TP2 uz treba nemam problem i treba desitku minut "surfovat" ci resit emaily, zatimco na TyTN to byla fakt jen nouzovka s polofunkcnim a nesmirne pomalym rozhranim.

Co udelaj realne s WM7, to bude otazkou, pokud bude GUI naprosto nekompatibilni se starsimi softwary pro WM 5,6, 6.5, pak si myslim, ze tohle dost lidi odradi, zvast ty, co pouzivaji urcity vyhovujici software treba od WM5. Nicmene ruka trhu je mocna a uvidi se, nezatracoval bych WM7 predem.
    Dell E6400 (P8400, 4GB RAM, 500GB 7.2k, NVidia Quadro NVS 160M, Wifi, BT, DVDRW, LED WXGA+)
    Dell XPS 1330 Red (T7300, 2GB RAM, 160 GB 7.2k, NVidia GeForce 8400M GS, Wifi, BT, LED WXGA, DVDRW)
    IBM T42 (Dothan M745, 1.5GB RAM, 160GB 5.4k, R9600, Wifi, BT, SXGA+, DVDRW)
    Nikon D90 + MB-D80, Nikon18-200VR, Nikon 80-200/f2.8, Nikon SB-900, Lowepro, Tenba, Kata, ...
    http://www.atty.cz/ - Pražský e-shop a prodejní kancelář e-cigaret

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. program pro nastaveni frekvence CPU A64 mobile za chodu Win?
    Založil sofokless v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 12.09.2004, 20:25
  2. HELP - mizerná komunikace mezi Win XP a Win 200x Server
    Založil koumes74 v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 23.08.2004, 21:36
  3. Oddíl zmizel ve Win, ale je v Lin?
    Založil Skodik v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 8
    Poslední příspěvek: 08.10.2003, 07:22

Pravidla přispívání