Souhlas, DASH je "podobný" tím, že je dotykový a je to "personal web viewer", ale co se týče určení a plánovaného využití, tak jde IMHO o zcela jiné zařízení... Zatím mi to nejvíc připomíná takové "chytřejší hodiny" do kuchyně nebo na noční stolek...

Mě spíš zajímá HP Slate (což je ale pro Petrika asi mimo, ten nepřekousne fakt, že v tom bude nejspíš OS od Mrkvošoftu ), ten vypadá rozměrově i funkčně zatím z dostupných zdrojů celkem fajn, bohužel zatím se mi nikde nepodařilo najít konkrétnější zmínku o cenách, jen o tom, že to bude naceněné podobně jako netbooky, tak uvidíme

Každopádně, i přes rozměrový handicap DASHe si myslím, že za USD 200 si nějaké zákazníky najde... On totiž má funkcionalitu jako chytřejší fotorámeček, ale narozdíl od iPadu taky stojí tolik jako chytřejší fotorámeček Dneska stojí rámeček kolem 2 litrů, přidáme-li k tomu, že to umí ještě video, v nouzi to může posloužit ke shlédnutí nového dílu seriálu v posteli před spaním nebo projetí facebooku, tak za cenu kolem 4000 (což tak počítám, že by to mohlo stát u nás) si to podle mě kupce taky najde...

Petrik: No tak jestli je DASH parodie tak to nevím, google vyplivl i toto

http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/...81675#features

Buď má Sony super smysl pro humor, nebo tu "hrůzu" bude někdo vyrábět

EDIT: Aaa puki byl rychlejší