Výsledky 1 až 25 z 237

Téma: iPad

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member mince Avatar uživatele puki
    Vliv
    301

Standardní Re: iPad

Tu ale nejde o to mat dve aplikacie na obrazovke naraz (aj keby to bolo pekne) ale o to mat ich v pozadi pripravene. Skus si na kompe medzi kazdym prekliknutim okien napocitat minimalne 5 sekun, v pripade ze je to browser tak po prepnuti refreshni stranku, ak je to chat tak sa odpoj a pripoj a potom povedz ci je to zbytocne riesit.
    Par prikadov zo zivota s iTouch:
    - Skype - bud je zapnute 'vzdy online' a teda ked nechcem aby uz zostal po stlaceni 'home' online, tak sa musim odhlasit a potom nabuduce znova vyplnovat heslo. Alebo je 'vzdy online' vypnute a vzdy po prepnuti musi naviazat kontakt a to trva. Kedze nie vzdy chcem byt po skonceni online a heslo mam zlozitejsie tak si vyberam druhu moznost a cakam a cakam...
    - Safari - ked sa vypne a zapne tak casto reloaduje stranky. Napriklad som konzultoval nieco cez chat a potreboval som sa prepinat na jednu stranku. Kazdy 2x krat si ju reloadlo, nehovoriac o tom cakani medzi prepinanim.
    - prepinanie medzi apps - priklad velmi trefny na iPad, citam si knizky v anglictine v Stanze, ked nepoznam slovo prepinam sa do thesaurusa a spat. A to trvaaaa. Alebo druhy priklad, finishoval som perfect score v hre BuildaLot a chcel som si dopredu pred levelom zistit skryte ulohy z webu. Kazde reinicializacia hry asi 20-25s. Alebo 3. priklad zabijal som cas cakanim na prilet a prekladal som hranie poker app s refreshovanim flight trackeru v Safari ...

Aspon ja osobne taketo nieco nepovazujem za nejake brutal power user pouzitie Multitaskingu.
    Ano niektore apps podporuju ukladanie statusu, ale iPhone OS tu aplikaciu zavre a pri otvoreni sa musi inicializovat. Vid napr ta hra a cakanie 20s kym nahra savegame a podobne.

PS Mozno od toho ocakavam vela ... napriklad aspon to co zvladne moja obycajna nokia kde mozem pocas telefonatu prepinat medzi maps a zoznam popri navigovani kamarata. Ci na casy ked som na Axime drvil nejake RPG v MAME a preklikaval sa medzi image editorom kde som si znacil postup na mape s prepnutim do 2-3s....
    Naposledy upravil puki; 01.02.2010 v 18:14.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání