Stránka 2 z 10 PrvníPrvní 123456 ... PosledníPoslední
Výsledky 26 až 50 z 237

Téma: iPad

Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Věk
    44
    Vliv
    358

Standardní Re: iPad

Zdenek: Tak já si celkem spokojeně čtu zprávy i na svojí Nokii 5800 XM ale momentálně se přiznám, že zase pošilhávám po něčem jiném, není to špatnej telefon, ale přeci jen HTC bych možná měl ještě radši

milka: Pěkný, koukám, že tahle filmová scéna je prostě nesmrtelná
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

Tak já se dva roky odbýval Nokii E50 a teď jsem si udělal radost pod stromeček, trošku opožděně a velmi příjemné překvapení, moc fajn hračka
    Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 Professional
    Blondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.

V cem je to lepsi nez muj Axim X51v? Taky si s tim nezavolam a taky nemam kameru, ale za to se to vejde do kapsy a ma to usb host a dokonce i HW tlacitka . Cteni ebooku bez tlacitek je desivost.
    IBM FrankenPad X200 s deskou X201
    i5 2.66GHz |8GB DDR3|180GB Intel 330 SSD|12.1" 1280x800|2x 9cell|[/B]Intel UltimateN 6300
    LiNe6 Spider II + Sony MDR-CD750 + Ibanez RG321MH

http://dixxblog.net84.net/

Senior Member mince Avatar uživatele mraky
    Vliv
    297

Citace Původně odeslal Dix Zobrazit příspěvek
    V cem je to lepsi nez muj Axim X51v? Taky si s tim nezavolam a taky nemam kameru, ale za to se to vejde do kapsy a ma to usb host a dokonce i HW tlacitka . Cteni ebooku bez tlacitek je desivost.
    Cteni bez tlacitek je celkem bez problemu, jen musis mit dobry prohlizec. Nastavit sirku na display a je to.

Jinak na ebooky jsou lepsi widescreen displaye a HD2 ma navic vetsi uhlopricku. Je to asi jako by jsi porovnaval svyho Axima s displayem na nokii E61.
    Pište česky: hold × holt

hold – projev pocty nebo úcty (další význam je výkupné, vynucený poplatek ve válce)
    holt – povzdech; ve významu „inu, zkrátka a dobře“

Je to vetsi iphone. Je to dobre, nebo spatne?
    iPhone mam rok a nemohu si ho vynachvalit. Tohle se tedy bude stejne ovladat, coz je rozhodne velke plus, bude to rcyhlejsi, coz je dalsi velke plus, ma to display dost velky na surfovani s obcasnym zoomem dvema prsty bezem pul sekundy, na filmy v cekarne u doktora, ve vlaku ci v posteli to staci. Na praci to skoro urcite neni, ale to je zrejme vlastnost.
    Jako hracka do postele pred spanim to je asi dokonale, protoze ntb je dosti nepohodlny az nepouzitelny. Je to lehci nez jakykoli beznejsi notebook, takze to pujde tahat skoro vsude v batohu/kabelce, pri pouziti ctecky ci USB to bude vhodne i jako field prohlizec fotek pro fotografy a idealni to bude i na cesty pro obcasny surfeni pres wifi. Zrovna ted resim co si vzit na mesic do braziie a tahat s sebou X41 (1.2kg) se mi moc nechce, iphone je zase precijen dost maly na hledani neceho na netu.

Muj zaver je tedy takovy, ze sve kupce si to urcite najde, skoda jen ze to nema to USB.
    Klavesnice pres BT urcite pripojit pujde, kdyz jde pripojit k JB iphonu
    desktop: i5-2500K@3700MHz, MSI P67A-C43-B3, 2x4GB Kingston Value, Sapphire 5850 Xtreme 1GB 850/1100, 2xWD10EALX fake RAID-1, LG W2600HP-BF S-IPS,Razer DiamonBack, Seasonic SS-400ET-F3, Windows 7 x64 SP1 + ubuntu x64
    notebook: IBM T41p, 1.7 Pentium M, 14" 1400x1050, 1.5GB RAM, 40GB 4200r, Ubuntu 9.04
    ultraportable: IBM X41, 12" XGA 1.5GHz Dothan, 2GB RAM, 32GB CF Pretec 233x SSD, Ubuntu 9.10
    repro: Teufel Concept E Magnum PE 5.1

Co je tam lepsie oproti nejakemu netbooku? Zoberme si napriklad Eee PC 701 - ma sice mensi displej, ale tym padom je cely mensi. Navyse ma klavesnicu, 3x USB, VGA, ethernet a slot na SD karty. Ked potrebujem mobilne pripojenie, tak si to pripojim cez USB.
    1: Asus P2B 1.10 • Celeron 1100@1364/1.8V • 512MB SDRAM • Samsung SP1213N+WD AC28400 • Toshiba XM-6402B+SD-M1212 • PowerColor AR2L Radeon 9100 64MB • 3C900-Combo • Bt848A • ASB-3940UA • AWE-64 • DTK PTP-3007 • VisionMaster 405 • Umax UC630 • Star LC24-200 Colour 2: PCPartner TXB820DS • Cyrix MII PR300/1.8V • 256MB SDRAM • 2xSamsung HD400LD+IT8212F • Accesstek CW4001 • LS-120 • Mystique 4MB • Millennium II 4MB • 3C509 • CMI8329A+Dream MIDI • ADI ProVista E44 • SyncMaster 203B Notebook: DTK FortisPro TOP-5A • P166MMX/1.8V • 80MB EDO • Hitachi 5K80 40GB • 12,1" TFT Router: A-Trend ATC-1425B • i486DX 50@33/5V • 48MB FPM • WD AC14300 • UMC UM9003F • HP PC LAN 16/TP+ Car: Mazda 323P BA • Z5 1489ccm, 65kW@5500rpm, 134Nm@4000rpm

Produkty Apple jsou proste specificke a deli okoli vetsinou jen na dve skupiny - jedna jim propadne i kdyz z hlediska logiky svoji vybavou ci jinymi vlastnostmi asi nijak neoslnuji ani nepredci konkurenci a druha skupina lidi je odsuzuje, protoze prave nejsou jaksi "standartizovany" a nelogicky jim nejaka vlastnost ci HW proti konkurenci chybi.
    I pres to maji obrovske prodeje, protoze zase v necem exceluji a jsou v necem originalni a opet konkurenci neprekonane. A je faktem, ze zpusob a rychlost ovladani treba iPhonu je preci jen o kus vys, nez treba HD2, ktery je o poznani novejsi.
    Stejne tak je tomu u tehle "hracky", komu proste nebudou vadit jine technicke specifikace, nez na ktere jsou zvykli treba z netbooku nebo tabletu a bude jim to naopak vyhovovat, tak proc by si tohle nekoupili?
    Ja asi nebudu pristi majitel, protoze by mi prave treba absence klasickeho USB asi chybela, ale jako pristroj na prohlizeni webu treba na gauci ci v posteli pred spanim - proc ne?
    Dell E6400 (P8400, 4GB RAM, 500GB 7.2k, NVidia Quadro NVS 160M, Wifi, BT, DVDRW, LED WXGA+)
    Dell XPS 1330 Red (T7300, 2GB RAM, 160 GB 7.2k, NVidia GeForce 8400M GS, Wifi, BT, LED WXGA, DVDRW)
    IBM T42 (Dothan M745, 1.5GB RAM, 160GB 5.4k, R9600, Wifi, BT, SXGA+, DVDRW)
    Nikon D90 + MB-D80, Nikon18-200VR, Nikon 80-200/f2.8, Nikon SB-900, Lowepro, Tenba, Kata, ...
    http://www.atty.cz/ - Pražský e-shop a prodejní kancelář e-cigaret

Citace Původně odeslal Rainbow Zobrazit příspěvek
    Co je tam lepsie oproti nejakemu netbooku? Zoberme si napriklad Eee PC 701 - ma sice mensi displej, ale tym padom je cely mensi. Navyse ma klavesnicu, 3x USB, VGA, ethernet a slot na SD karty. Ked potrebujem mobilne pripojenie, tak si to pripojim cez USB.
    Co treba ovladani? Porovnej ovladani windows CE vs. iPhone, tohle je jeste vetsi rozdil, protoze vetsina netbooku nema touchscreen a priznejme si, konfort ovladani pomoci touchpadu a touchscreenu ala iphone je ponekud jinde. Netbook proste neni vec, kterou lze pohodnle ovladat bez stolu, kdezto toto ano. Pocitace nejsou jen o specifikacich HW
    desktop: i5-2500K@3700MHz, MSI P67A-C43-B3, 2x4GB Kingston Value, Sapphire 5850 Xtreme 1GB 850/1100, 2xWD10EALX fake RAID-1, LG W2600HP-BF S-IPS,Razer DiamonBack, Seasonic SS-400ET-F3, Windows 7 x64 SP1 + ubuntu x64
    notebook: IBM T41p, 1.7 Pentium M, 14" 1400x1050, 1.5GB RAM, 40GB 4200r, Ubuntu 9.04
    ultraportable: IBM X41, 12" XGA 1.5GHz Dothan, 2GB RAM, 32GB CF Pretec 233x SSD, Ubuntu 9.10

Citace Původně odeslal tiktak Zobrazit příspěvek
    Produkty Apple jsou proste specificke a deli okoli vetsinou jen na dve skupiny - jedna jim propadne i kdyz z hlediska logiky svoji vybavou ci jinymi vlastnostmi asi nijak neoslnuji ani nepredci konkurenci a druha skupina lidi je odsuzuje, protoze prave nejsou jaksi "standartizovany" a nelogicky jim nejaka vlastnost ci HW proti konkurenci chybi.
    I pres to maji obrovske prodeje, protoze zase v necem exceluji a jsou v necem originalni a opet konkurenci neprekonane. A je faktem, ze zpusob a rychlost ovladani treba iPhonu je preci jen o kus vys, nez treba HD2, ktery je o poznani novejsi.
    Stejne tak je tomu u tehle "hracky", komu proste nebudou vadit jine technicke specifikace, nez na ktere jsou zvykli treba z netbooku nebo tabletu a bude jim to naopak vyhovovat, tak proc by si tohle nekoupili?
    Ja asi nebudu pristi majitel, protoze by mi prave treba absence klasickeho USB asi chybela, ale jako pristroj na prohlizeni webu treba na gauci ci v posteli pred spanim - proc ne?
    mel jsi hd2 v ruce? ja mam v soucasne chvili iPhone a hd2 - htc sense je rozhodne lepsi. stejne take je htc podstatne rychlejsi
    Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 Professional
    Blondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.

http://www.youtube.com/watch?v=wwyRpAL4i-A preskocte prvni minutu kecu a kochejte se

Citace Původně odeslal Petrik Zobrazit příspěvek
    http://www.youtube.com/watch?v=wwyRpAL4i-A preskocte prvni minutu kecu a kochejte se
    To video se imho moc nepovedlo, jednoznačně nejhorší produktové video od Applu co jsem za poslední dobu viděl.

Má stejné našvary jako celá středeční keynote, sledoval jsem ji včera ze záznamu, viděl jsem tak 4/5 a moc to Applu nevyšlo, jsou si příliš jistí sami sebou a slova jako "best e-mail experience ever" zní hodně vtipně. Jobs stále opakoval "we are so excited" a "this is phenomenal" (druhou repliku bych odhadnul tak na > 20 opakování), ale zdálo se mi, že těmi (a mnoha dalšími) silnými slovy jenom zakrývá, že zase taková pecka to není. Velmi vtipné to bylo zvláště v kombinaci s dost chladným publikem, v některých momentech mi připadlo, že Jobs dává pauzu vyloženě na bouřlivou reakci publika a ona nikde.

Zařízení samotné se mi celkem líbí, i když využití bych pro něj, jakožto fanoušek poctivých papírových knih, asi neměl, jako cool internet browser na záchod je to totiž trochu drahá sranda. Zdálo se mi, že zařízení je docela pomalé, hlavně na Jobsobě prezentaci mi připadlo, že dost dlouho trvá než se provedou některé akce, rozhodně déle než u iPhonu.
    Naposledy upravil frelichl; 29.01.2010 v 23:29.
    Lenovo X200 | Lenovo Ultrabase | Sennheiser HD 595 | Fujitsu Siemens P19-2 Black | Logitech Internet Navigation Keyboard | Logitech VX Revolution

Senior Member Avatar uživatele Moralles
    Věk
    43
    Vliv
    271

Citace Původně odeslal Zdenek Dubnicky Zobrazit příspěvek
    mel jsi hd2 v ruce? ja mam v soucasne chvili iPhone a hd2 - htc sense je rozhodne lepsi. stejne take je htc podstatne rychlejsi

sorry zdenku ale win mobile jsou na dotyk takovy sunky ale tak hrozny...
    u HTC se bez stylusu neobejdes (je to teda asi tim ze maji 2x vetsi rozliseni nez iPhone) a dotykovy zony jsou strasne maly.
    proste zadnej telefon nema takovej dotykac jako iphone. at to ma symbian nebo WM. docela dobre je na tom az ta posledni Nokie s linuxem N900.
    no a o te rychlosti... ty HTC taky nejsou zadnej zazrak.

(BTW neplacem nejaky neovereny nesmysly - uz 5let delam ve firme ktera se zabyva vyvojem her jak pro JAVU tak ted pro iPhone, takze rukama me proslo vice nez 1000 druhu tel. japonske Doja, americke BREW,evropske Java a vsechny typy iPhonou, iPodu - takze mam opravdu realne srovnani)

jako kdyz prisel iPhone, tak ja sem byl ten, co ho v praci zavrhoval a rikal jsem neposerte se z jabka stejne to nic neumi. ted ho pouzivam cca 3 mesice a musim uznat ze ten dotyk ma opravdu ze vsech nejlepsi a taky je pravda ze toho moc neumi, ale to co umi, umi dobre.
    Naposledy upravil Moralles; 29.01.2010 v 23:59.
    PC: X61, FOTO: Canon 450D, Carl Zeiss Pancolar 50/1.8, Pentacon 50/1.8 | Nikon FE + tokina 24/2.8, http://hdsunset.blogspot.com/ - http://robinrezek.com/

Oboji jsem mel v ruce, iPhone ma jeden kolega, HD2 ma druhy kolega, takze to klidne muzu porovnavat. A ikdyz ma HD2 jeste vetsi displej nez mam ja na Touch Pro 2 a k tomu odporovy, stale je iPhone pri reakci na dotyk dle meho proste jinde a rozhrani ovladani taky. To je muj nazor. Ze bych si iPhone nekoupil, protoze je pro mne "blbej", bez JB neumi nic a je to pro mne akorat masirka, tak presto rikam, ze system dotykoveho ovladani je proste lepsi, nez u cehokoliv s WM 6.5.
    A rychlejsi - to uz vubec nevim, jelikoz se standartni ofiko ceskou ROMkou je muj Touch Pro 2 podstatne rychlejsi, nez HD2, kterej se svymu majiteli taky alepson 1x za den kousne a vubec dela dost nepredlozenosti. Na to, ze ma CPU o rad pul gigaherzu rychlejsi (coz by melo byt sakra znat u takovehoto zarizeni) se to nejak moc neprojevuje. Cimz iPhone taky netrpi
    Nicmene to bych nechtel resit v tomhle threadu, od toho mam jine.
    Dell E6400 (P8400, 4GB RAM, 500GB 7.2k, NVidia Quadro NVS 160M, Wifi, BT, DVDRW, LED WXGA+)
    Dell XPS 1330 Red (T7300, 2GB RAM, 160 GB 7.2k, NVidia GeForce 8400M GS, Wifi, BT, LED WXGA, DVDRW)
    IBM T42 (Dothan M745, 1.5GB RAM, 160GB 5.4k, R9600, Wifi, BT, SXGA+, DVDRW)
    Nikon D90 + MB-D80, Nikon18-200VR, Nikon 80-200/f2.8, Nikon SB-900, Lowepro, Tenba, Kata, ...
    http://www.atty.cz/ - Pražský e-shop a prodejní kancelář e-cigaret

Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Věk
    44
    Vliv
    358

Citace Původně odeslal frelichl Zobrazit příspěvek
    jako cool internet browser na záchod je to totiž trochu drahá sranda.
    Mno asi tak nějak... Kdyby to stálo polovic, tak dejme tomu... Ale za ty peníze co za to soudruzi z Apple hodlají chtít mi to přijde celkem mizerný poměr cena/výkon nebo možná spíš cena/nabízená funkcionalita

Tak si přemýšlím, kolik hodin denně (no možná spíš týdně) prohlížím web tak, že by mi toto zařízení "stačilo"... Možná, kdyby to umělo ještě o trošku víc, tak by to bylo vhodné pro větší škálu použití a cena by byla opodstatněná, takhle mi to prostě přijde příliš mastný na to, co to (ne)dovede...

Jinak s veškerými výhradami, které jsem k iPhonu měl a v některých případech ještě mám, musím souhlasit s Morallesem a tiktakem... Lepší dotykáč jsem vážně v prackách asi neměl...
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

Senior Member mince Avatar uživatele puki
    Vliv
    287

Citace Původně odeslal Moralles Zobrazit příspěvek
    ... taky je pravda ze toho moc neumi, ale to co umi, umi dobre.
    Trochu cudne potom vyznievaju hesla ako z toho videa "I don't have to change to fit the product, it fits me", ktore okrem PR kde to maju na praci, opakuje aj sfanatizovany dav...
    Rozumny clovek si to uvedomuje a nieje zaslepeny. Osobne nezavrhujem Apple ale vidim ten premrhany potencial co ma stve. A to ze vvynasam nedostatky je o tom, ze chcem slusne zariadenie a je mi jedno ci to bude Apple, HTC,...
    A to, ze napriklad aby clovek pripojil BT klavesnicu k iPhonu, co marketingovo je ohlasovany ako s podporou Bluetooth, znamena studium netu na vyhladanie jailbreaku, laborovanie s updatom, stratu zaruky po update a este hladanie hacknuteho bluetooth stacku; tak to nepovazujem za plus daneho produktu. Keby to tak bolo rovno zo skatule, alebo keby sa to dalo spravit oficialnym SDK a Apple by to povolil predavat v App store tak potom by to bolo inak.

PS co sa tyka dotykacu, treba porovnavat minimalne rovnaky technologicky pristup A este k tomu zapocitat patenty co Apple kupil s danou firmou co vyvinula multitouch. Tie si dost tvrdo brani aj za hranice pripustnosti a chvilu potrva kym ostatni najdu cestu okolo.
    Naposledy upravil puki; 30.01.2010 v 00:19.

No ono možná by bylo lepší hodnotit po nějaké době používání - přece jen dojmy kolegů asi jdou těžko srovnat, stejně tak hodinové užívání.

HD2 má diplej kapacitní, WM6.5 samy o sobě jsou na dotyk nevhodné, nicméně já zmiňuji HTC Sence, které vystačí na 90% úkonů, které s tlf. dělám. S dotykovými plochami problém nemám, a díky většímu displeji se na HTC lépe píše, dispej iphonu je menší a dělal jsem více chyb.

Rychlost v menu lze těžko srovnat, tam jsou ty přístoje stejné ( - reagují bez cukání, odezvy, prostě hned). Srovnávám rychlost při brouzdání na internetu, zvětšování stránek,přepínání mezi taby, kde je IPhone prostě pomalejší.

Tahle prezentace je opravdu desiva, vsechno je best, incredible, never seen before... Ale uz jsme to vsechno videli a neni to takova extra zmena. Hlaska, ze emaily jsou fun, protoze se ovladaj prstem mne poslala do kolen, emaily ovladam prstama uz 7 let, a moc fun mi to neprijde. Ale urcite to ma svuj potencial, lidi si to koupej, ale pro mne to neni, stejne jako iPhone. Snad to roztrhne pytel se zarizenima s tak 5-6" displejema, to by byla krasa, Axim s 6" .
    BTW. kdo mate kapacitni displej a jak to resite ted v zime? Pohled na iPhonisty jak jim mrznou ruce je docela vtipna .
    IBM FrankenPad X200 s deskou X201
    i5 2.66GHz |8GB DDR3|180GB Intel 330 SSD|12.1" 1280x800|2x 9cell|[/B]Intel UltimateN 6300
    LiNe6 Spider II + Sony MDR-CD750 + Ibanez RG321MH

http://dixxblog.net84.net/

Senior Member mince Avatar uživatele puki
    Vliv
    287

Mimochodom na to nestastne video je v USA uz nejake udanie na obchodnu komisiu (FTC) pretoze obsahuje zabery zo stranok kde je flash
    http://www.wired.com/gadgetlab/2010/01/ipad-flash/
    Dovodom ma byt, ze stranky v reklamach nie su realne, ale optimalizovane staticke kopie. A asi ani v reklamke si neuvedomili ze to nevie flash

Treba ale povedat, ze ani pod OS X nieje Flash zrovna najlepsie implementovany, na MBP s C2D dokaze pekne rozpalit CPU aj obycajna flashovka. Na tom istom ntb v bootcampe s win XP je vytazenie procesora minimalne o 20% mensie. Ale zas od 2008ho sa to pomaly meni k lepsiemu.

Citace Původně odeslal puki Zobrazit příspěvek
    Treba ale povedat, ze ani pod OS X nieje Flash zrovna najlepsie implementovany, na MBP s C2D dokaze pekne rozpalit CPU aj obycajna flashovka. Na tom istom ntb v bootcampe s win XP je vytazenie procesora minimalne o 20% mensie. Ale zas od 2008ho sa to pomaly meni k lepsiemu.
    Tady ale musíme říct, že za to nemůže Apple ale Adobe, a platí, že všechny verze flashe kromě té pro Windows stojí za prd.
    Lenovo X200 | Lenovo Ultrabase | Sennheiser HD 595 | Fujitsu Siemens P19-2 Black | Logitech Internet Navigation Keyboard | Logitech VX Revolution

No, v poslednim ubuntu je uz adobe flash pomerne pouzitelny, ale to ni nemeni na tom, ze to je proprietalni zlo
    Ja se docela tesim na podobne vyrobky s androidem, nebo jinym linuchem, ale neocekavam, ze by sli s cenou nejak vyrazne dolu, protoze zakladni cena iPadu je proste, a to si priznejme, fakt nizka. Srovnejte to s cenou napr. macbooku ci jinych apple vyrobku.

Co treba ovladani? Porovnej ovladani windows CE vs. iPhone, tohle je jeste vetsi rozdil, protoze vetsina netbooku nema touchscreen a priznejme si, konfort ovladani pomoci touchpadu a touchscreenu ala iphone je ponekud jinde. Netbook proste neni vec, kterou lze pohodnle ovladat bez stolu, kdezto toto ano. Pocitace nejsou jen o specifikacich HW
    Ovladanie? iPad nema klavesnicu, takze neviem, co by som s nim na tom webe robil...
    1: Asus P2B 1.10 • Celeron 1100@1364/1.8V • 512MB SDRAM • Samsung SP1213N+WD AC28400 • Toshiba XM-6402B+SD-M1212 • PowerColor AR2L Radeon 9100 64MB • 3C900-Combo • Bt848A • ASB-3940UA • AWE-64 • DTK PTP-3007 • VisionMaster 405 • Umax UC630 • Star LC24-200 Colour 2: PCPartner TXB820DS • Cyrix MII PR300/1.8V • 256MB SDRAM • 2xSamsung HD400LD+IT8212F • Accesstek CW4001 • LS-120 • Mystique 4MB • Millennium II 4MB • 3C509 • CMI8329A+Dream MIDI • ADI ProVista E44 • SyncMaster 203B Notebook: DTK FortisPro TOP-5A • P166MMX/1.8V • 80MB EDO • Hitachi 5K80 40GB • 12,1" TFT Router: A-Trend ATC-1425B • i486DX 50@33/5V • 48MB FPM • WD AC14300 • UMC UM9003F • HP PC LAN 16/TP+ Car: Mazda 323P BA • Z5 1489ccm, 65kW@5500rpm, 134Nm@4000rpm

Senior Member Avatar uživatele svaca
    Věk
    48
    Vliv
    305

Nema klavesnici Ma bozi klavesnici ...

iPad je PRESNE to CO JSEM ocekaval ... Je to naprosto bozi zarizeni ...
    Jedna firma, pro kterou delam, ma tablety od Fujitsu siemens (40 000 KC), maji je obchodaci v terenu, pres webovou aplikaci psanou na miru kolegou, posila objednavky rovnou do K2. Jedine co obchodaci potrebujou je: Internet a web browser a PORADNA klavesnice.... Problem je, ze fujitsu siemens ma bastl jmenem Windows XP tablet edition, nebo vista srac, klavesnice na obrazovce je mrnava a da se ovladat pouze perem, kdyzby dostal toto zarizeni za 500 dolaru UTRHNE mi ruku A ta klavesnice na obrazovce (velka jako krava) je bozi ... Dale to ma vse co potrebujes, filmy, hry miliony aplikaci, web posta, kalendar, pripojeni na mobile me, proste bozi .. Pokud jsi uzivatel apple a mas doma par mackooku a mac mini, iphone a ipad + ucet mobile me, je ti usb k nicemu ... Flash disk nepouzivam skoro vubec ...

Jedine o cem se da snad sekulovat jsou dve veci :

1. proc nema mac osx ? S mac osx by to urcite bylo zajimave, ale nebylo by to tak super sladene a rychle, atd, atd. Bude to proste rychle a spolehlive jako iphone .. a to iphone ani nemam jailbraknuty ...

2. proc nema kameru ? To je asi opravdu skoda, hlavne kvuli blbostem ...
    Atari Falcon030,Phantom accelerator,CT63@MC68060@75Mhz,256 MB TT-RAM,14MB STRAM,SCSI HDD,50kHz sound,LAN,VGA 16bit,FreeMiNT+N.AES2.0
    Atari 1040 STe - game machine :-)
    Atari 800XE - game machine also :-)
    MacBook Pro Unibody v5,3 2.66GHz, 8GB DDR3, 9600MGT, Snow Leopard
    PlayStation 3 40GB + XFPS RATE UP adapter

Věk
    48
    Vliv
    305

Citace Původně odeslal puki Zobrazit příspěvek
    Mimochodom na to nestastne video je v USA uz nejake udanie na obchodnu komisiu (FTC) pretoze obsahuje zabery zo stranok kde je flash
    http://www.wired.com/gadgetlab/2010/01/ipad-flash/
    Dovodom ma byt, ze stranky v reklamach nie su realne, ale optimalizovane staticke kopie. A asi ani v reklamke si neuvedomili ze to nevie flash

Tohle ale prave neni problem apple ale adobe ... Proto se od flash osvobozuje kde kdo, viz treba youtube a vezre bez flash s html5 a h264 ... Apple nemuze, ze to, ze addobe ma neschopny programatory a nebo nemuze za to, ze flash je close source ...
    Atari Falcon030,Phantom accelerator,CT63@MC68060@75Mhz,256 MB TT-RAM,14MB STRAM,SCSI HDD,50kHz sound,LAN,VGA 16bit,FreeMiNT+N.AES2.0

Věk
    48
    Vliv
    305

No ono možná by bylo lepší hodnotit po nějaké době používání - přece jen dojmy kolegů asi jdou těžko srovnat, stejně tak hodinové užívání.

HD2 má diplej kapacitní, WM6.5 samy o sobě jsou na dotyk nevhodné, nicméně já zmiňuji HTC Sence, které vystačí na 90% úkonů, které s tlf. dělám. S dotykovými plochami problém nemám, a díky většímu displeji se na HTC lépe píše, dispej iphonu je menší a dělal jsem více chyb.

Rychlost v menu lze těžko srovnat, tam jsou ty přístoje stejné ( - reagují bez cukání, odezvy, prostě hned). Srovnávám rychlost při brouzdání na internetu, zvětšování stránek,přepínání mezi taby, kde je IPhone prostě pomalejší.
    Koukam asi kazdy mame jine HTC
    Na htc se ti pise hlavne lepe, protoze jsi zvykly ... neni problem iphone otocit ..
    HD2 je zoufale pomale v porovnani iphone nebo android 2, kdyz ty pristroje mam vedle sebe , je zalostne pozorovat, co predvadi priblble wm6,5 s tak rychlym HW, jako HD2 ma ... Ale zase treba bold 9700 je snad rychlejsi nez iphone 3gs a taky se mi na qwerty boldu pise hure nez na iphone, ale to bude tim, ze na iphone jsem napsat tisice sms a na bolbovi 2

Nicmene zpatky k ipadu, ta klavesnice je presne jak ma byt, ne zadnej malej zmetek, ale hezky pres pul obrazovky
    Naposledy upravil svaca; 30.01.2010 v 15:07. Důvod: hrubky

Senior Member Avatar uživatele Moralles
    Věk
    43
    Vliv
    271

SVACA: konecne to tady aspon nekdo pochopil K+ (mluvis mi z duse)
    PC: X61, FOTO: Canon 450D, Carl Zeiss Pancolar 50/1.8, Pentacon 50/1.8 | Nikon FE + tokina 24/2.8, http://hdsunset.blogspot.com/ - http://robinrezek.com/

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání