Výsledky 1 až 25 z 40

Téma: Neuznaná reklamace iPhone 3G u Vodafone

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Standardní Re: Neuznaná reklamace iPhone 3G u Vodafone

Citace Původně odeslal MaWa Zobrazit příspěvek
    ja teda nevim, ale pokud ja na neco nadavam tak chci mit alespon trochu jistotu ze nadavam na toho, kdo za to muze a ne na toho, kdo se k tomu nachomytne prvni. tot vse co jsem chtel predchazejicim prispevkem rict ...
    Vidis to ale spatne, zajistit servis je povinosti prodejce a pokud servis odpovidajicich parametru zajistit neumi/nemuze, tak nema dany produkt prodavat.

Citace Původně odeslal Darth Maul Zobrazit příspěvek
    Bohužel, tohle je opravdu nový trend - dal jsem chrastící repráky na reklamaci do CZC a za týden se vrátily s tím, že se neprojevila.
    Samozřejmě fungovaly OK a po otevření jsem zjistil čerstvé pájení...
    Ovsem v tomto pripade jde uz o podvod a tudiz trestny cin a dokazat se to da IMO celkem snadno (kdyby sis nechal udelat posudek).

Citace Původně odeslal Misterio Zobrazit příspěvek
    Nechci rict nejakou blbost, mozna se mi to povede, ale kdyz servis napr. prehraje firmware/verzi softwaru, muze se to brat ze opravil "zavadu"? Nebo je to zakrok, kterej proste projde s tim, ze to je standartni a ze "stacilo pouze" tohoto zakroku, ktery se nepocita?
    Jakykoli zasah = oprava. POkud neco reklamujes, nelze provadet zadne jine zasahy .

Citace Původně odeslal Ištván Zobrazit příspěvek
    No a na pobočce ti zas řeknou, že se v tom nevyznaj, že to musí posoudit technik. V mém případě nebyli schopni posoudit, zda rádio hraje nebo nehraje.
    V tom pripade jim tam obratem posli COIku, prodejce musi mit ze zakona na kazde pobocce cloveka, ktery je schopen reklamaci posoudit a to min z hlediska mechanickeho poskozeni a pripadne prave toho zda jde o zavadu nebo vlastnost vyrobku. Vlastnost pak musi byt bud pro vyrobek dane kategorie bezna nebo musi byt naprosto jednoznacne popsana. V opacnem priapde jde o zavadu.
    Naposledy upravil Jezevec; 13.01.2010 v 18:10.
    IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
    Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
    S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami.
    -- Francois La Rochefoucauld
    Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Klíčová slova k tématu

Pravidla přispívání