Výsledky 1 až 24 z 24

Téma: Mobilní telefon do cca 10.000,- Kč

Standardní Mobilní telefon do cca 10.000,- Kč

Přátelé, požádal mě kolega o radu při výběru MT. Jenže já se v tom až tak neorientuju, ale přesto bych mu chtěl nějak pomoct. Tak bych od Vás ocenil nějaký tip.

Jeho zadání je prosté:

Očekávám: mluvení, poslouchání, psaní SMS, příjem mailů, odeslání mailů (přes MS Exchange), párování kalendáře a párování kontaktů s Outlookem.
    Nic jiného - nefotím, nenatáčím, neposlouchám hudbu/rádio , nepřehráván, nesurfuji po internetu. Zkusil jsem Nokii E66 a N86 stojí za ho... (tady jsem to trochu zcenzuroval)

Já ještě doplním, že u výše zmíněných MT se neustále seká firmware, už byl několikrát přehráván, ale stejně to nepomohlo. Potřebuje prostě stabilní mobil (možná jiné cenově přijatelné zařízení), který zvládne výše uvedené a nebude se třikrát denně sekat, navíc aby byl rozměrově "standardní"

Já mám Sony Ericsson P1i, se kterým jsem poměrně spokojený, ale nikdy jsem v něm neřešil maily a synchronizaci s Outlookem, navíc je trochu pomalejší. Předpokládám, že dnes jsou na trhu i svižnější přístroje.

Díky za Vaše rady.
    1) ASUS P5Q Deluxe, C2Q 6600@2,56 GHz, 2x Corsair XMS2-2048 MB, ASUS EAH4850 512 MB DDR3 PCI-E, WD 250 GB, WD 500 GB, Samsung 80 GB, SB X-Fi Fatal1ty Xtreme Gamer, DVD-RW SH-223F, DVD-RW LG GH20LS15, Dell UltraSharp 2408W

2) DFI LanParty NF4 Ultra-D, AMD Opteron 144@2,25 GHz (250x9), 2x OCZ 512 MB TCCD PC3200, ASUS EAX1950Pro PCI-e 256 MB DDR3, Samsung SP1614C 160GB, Maxtor MaxLine III 300 GB, CD-RW Samsung 52x32x52, DVD-RW LG 4163B, , Creative 5.1 T5900, LCD FSC P19-2

Standardní Re: Mobilní telefon do cca 10.000,- Kč

Nokia E52 (bacha na vyšší poruchovost)
    Nokia N86 vysouvák, ale velice podařený
    °°PC již nemám, na svém 12" Thinkpadu nejde hrát, takže se výhradně věnuji jen své práci a to prodeji koupelnvého vybavení a koupelnového nábytku přes e-shop KOUPELNY-CZ.cz , njn co nadělám°°

Ono moc jinych reseni na sofistikovanejsi praci s emaily a jeste pres exchange a dobrou synchonizaci na bazi Outlooku neexistuje, nez zase Symbian, Windows Mobile a ted i platformy jako Android. Asi to umi i i-Phone, ale ten vůbec neznam, takze nemuzu posuzovat.

Na spravu emailu a outlooku je v zakladu nejpouzitelnejsi Windows Mobile (predinstalovane aplikace), Symbian je v tomhle dost daleko za WM, nicmene se softwarem tretich stran (jako treba placenym asi nejlepsim emailovym klientem ProfiMailem) se uzitna hodnota srovnava, nebot napriklad Profimail pro Symbian a WM vypada prakticky stejne a je stejne konfigurovatelny.
    Pro WM se daji najit i dalsi klienti a to i slusni freewarovi, takze tam je to opet jednodussi.

Sprava kontaktu, SMS, medii atd. jsou uz dnes na velmi dobre urovni, pro WM existuji na platformu OS od Microsoftu Active Sync a Windows Mobile Device Center, na Symbiany od Nokie pak PC Suite a novejsi Ovi Suite 2, nokiacke softy umi lepe treba posilani SMS pres PC rozhrani, rychle pridani/mazani/editaci kontaktu, zalohu a prenos dat a to i bez Outlooku.

Ani jedna ze zminovanych platforem neni vzdy a s kazdym softwarem 100% stabilni, obcasnym restartum ci nucenym vypnutim/zatuhnutim se proste nevyhnes a to mohu ze sve dlouholete zkusenosti potvrdit, prosel jsem si nekolik generaci WM i symbianu a ikdyz jsou tyhle zarizeni stale pouzitelnejsi a stabilnejsi, stale nejsou naprosto 100% (coz neni ostatne nic).

Takze pokud pozadujes shora vypsanou funkcnost a predevsim slusnou synchronizaci a praci s postou, pak mas opet a jen tyhle moznosti.

Zarizeni bych pripadne osobne doporucil od WM HTC Touch Pro 2 (vysouvaci klavesnice) ci nejaky Diamond 2 ci pomerne velky Touch HD ci Touch HD2. Ze symbianu asi Nokii E75, dotykovou N97 nebo nejake serie E6x, E7x, N8x atd. podle gusta a zvyku na typ klavesnice.
    Dell E6400 (P8400, 4GB RAM, 500GB 7.2k, NVidia Quadro NVS 160M, Wifi, BT, DVDRW, LED WXGA+)
    Dell XPS 1330 Red (T7300, 2GB RAM, 160 GB 7.2k, NVidia GeForce 8400M GS, Wifi, BT, LED WXGA, DVDRW)
    IBM T42 (Dothan M745, 1.5GB RAM, 160GB 5.4k, R9600, Wifi, BT, SXGA+, DVDRW)
    Nikon D90 + MB-D80, Nikon18-200VR, Nikon 80-200/f2.8, Nikon SB-900, Lowepro, Tenba, Kata, ...
    http://www.atty.cz/ - Pražský e-shop a prodejní kancelář e-cigaret

Já mobilní telefony vůbec nesleduju, ale teď jsem konfiguroval dvě Nokie E75 pro příjem mailů, zprovoznění WiFi a synchronizaci s outlookem a všechno fungovalo dost solidně (až jsem byl překvapený). Velký podíl na tom určitě má Ovi Suite od Nokie, to pokládám za dost povedený software. Takže i E75 bych eventuelně zařadil do hledáčku (což už ti radil přede mnou tiktak ).
    E2140 w/Gemin II, P35-DS3, 2GB Vitesta 800+, 8800GTS 512, Hitachi T7250, Samsung F3 HD502HJ, Logitech G5, Logitech K300, Dell 2209WA, Corsair HX520
    Olympus E-300 + ME-1|ZD 1445|ZD 4015|Auto-Yashinon DX 50/1.7|Pentacon Electric 135/2.8 MC
    Dali 850 Red Line (Seas + Vifa) | Rotel RC-971 | 2x SPV100p+ | Onkyo SE-200 | Paolo speaker cable
    Dell D610 (P-M Sonoma 2.26GHz, 2GB DDR2, 80GB 7.2k, Radeon X300, DVDRW, BT, IrDA, WiFi, 14.1" SXGA+)
    Xbox 360 | 120GB

myslim ze iphone by to mel zvladnout a vetsina lidi, co ho mela dele nez 1 den, si ho zamiluje.
    desktop: i5-2500K@3700MHz, MSI P67A-C43-B3, 2x4GB Kingston Value, Sapphire 5850 Xtreme 1GB 850/1100, 2xWD10EALX fake RAID-1, LG W2600HP-BF S-IPS,Razer DiamonBack, Seasonic SS-400ET-F3, Windows 7 x64 SP1 + ubuntu x64
    notebook: IBM T41p, 1.7 Pentium M, 14" 1400x1050, 1.5GB RAM, 40GB 4200r, Ubuntu 9.04
    ultraportable: IBM X41, 12" XGA 1.5GHz Dothan, 2GB RAM, 32GB CF Pretec 233x SSD, Ubuntu 9.10
    repro: Teufel Concept E Magnum PE 5.1

Citace Původně odeslal Petrik Zobrazit příspěvek
    myslim ze iphone by to mel zvladnout a vetsina lidi, co ho mela dele nez 1 den, si ho zamiluje.
    mno, vim o cloveku, co uz ho zahodil (hodne daleko) a to ho rozhodne nemel den, ale mnohem dyl ...

protoze kdyz ho clovek nepouziva jako hracku, ale chce od toho trochu vic, narazi na spoustu nesmyslnejch omezeni, prekazek a hlouposti a rika si 'mam ja to zapotrebi'? (taknejak zprostredkovana zkusenost)

Androida bych zatim moc nedoporucoval, na jednu stranu je docela stabilni (resp. byl - s oficialnim firmwarem jsem snad nemel jedinej pad built-in aplikace, ale uz dlouho mam neoficialni verze, ktery maj svy mouchy) a ve 2.1 uz by snad mel bejt i ten utlouk s kontaktama a kalendarem, ale nemam vyzkouseno, jak dobre to funguje (mam 1.6).
    Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.

Senior Member Avatar uživatele Hynchenzo
    Věk
    43
    Vliv
    293

Citace Původně odeslal malli Zobrazit příspěvek
    Očekávám: mluvení, poslouchání, psaní SMS, příjem mailů, odeslání mailů (přes MS Exchange), párování kalendáře a párování kontaktů s Outlookem.
    Nic jiného - nefotím, nenatáčím, neposlouchám hudbu/rádio , nepřehráván, nesurfuji po internetu. Zkusil jsem Nokii E66 a N86 stojí za ho... (tady jsem to trochu zcenzuroval)
    iPhone, HTC HD2, HTC Hero.

Kazdy z nich ti dostatecne nabidne to, co tvuj kolega shani a potrebuje.
    Osobne bych se priklanel k iPhonu vzhledem k jakesi "uplnosti" systemu.
    HTC HD2 je velice pekna masinka, bohuzel jsou to stale Windows Mobile s bezici nastavbou a nutnosti "dotvorit" system (nikoliv prostredi) k obrazu svemu.

HTC Hero s Androididem bych rozhodne nezatracoval, ma urcite stejny potencial jako ostatni platformy. Bohuzel jsem se s nim jeste nesetkal osobne, pouze zprostredkovane.
    KVFREE.net - Freediving Karlovy Vary
    Olympus E-410 + Zuiko ED 14-42mm + Zuiko ED 40-150mm

Pečlivě teď sleduji vývoj HTC přístrojů....a HD2 je spekulativní doporučení. Mě osobně se líbí, leč nemá jen samé klady a je opravdu velký. Rozhodně má perspektivu v kvalitním hardware, qualcom snapdragon 1ghz a velká nálož ram jsou jistotou, že bude rychlý - ovšem nepříjemně se to podepisuje na baterii.

WM je v současné chvíli oficiálně ve verzi 6.5, přičemž včera byla oficiálně konečně oznámena verze 6.5SE která cílí primárně na zařízení s kapacitním displejem (multi-touch). Kdy se dostane ven je zatím neznámo, více i o očekávaném WM 7 snad na Mobile World Congress v Barceloně(15. února).

Co se týče stability, tak oficiální ROM jsou na tom +- ok, co se týče neoficiálních novějších například z xda developers tak nemám zkušenosti.
    Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 Professional
    Blondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.

Senior Member Avatar uživatele Hynchenzo
    Věk
    43
    Vliv
    293

Velikost je dost spekulativni. On je sice veliky, ale na druhou stranu dost tenky (placaty) a tim padem skladny. Neni o moc vetsi nez iP.

Vydrz baterie je bez diskuze nizka, ale rekl bych srovnatelna s ostatnimi pri stejne vykonane praci, tj. +/- den.

O WM nema smysl mluvit. Dokud nebudou WM 7, tak nechci zadny pristroj s WM videt.
    KVFREE.net - Freediving Karlovy Vary
    Olympus E-410 + Zuiko ED 14-42mm + Zuiko ED 40-150mm

Senior Member Avatar uživatele PetrT
    Vliv
    333

Papírově to je sice jen 5mm (výška i šířka), ale když jsem měl oba vedle sebe, tak je HD2 ohromná (asi to dělá ten velký display).

PS: Malli píše o "rozměrově standardních" a vy sem házíte takové lopaty (včetně iphonu)

web: Apple MacMini 2018 | Intel i5 3.0GHz | 16GB RAM | 512GB SSD | Dell U2412M
    games: Intel i5-2500K@4GHz | GB Z68MA-D2H | Kingston HyperX 8GB DDR3 | MSI GTX770 Lightning | Samsung 840 EVO 120GB + Crucial MX300 525GB | Seasonic M12II 620W
    data: Intel G2020 | GB B75M-D3V | Transcend 4GB DDR3 | 4x WD RED 3TB | Ubuntu Server

Citace Původně odeslal PetrT Zobrazit příspěvek
    Papírově to je sice jen 5mm (výška i šířka), ale když jsem měl oba vedle sebe, tak je HD2 ohromná (asi to dělá ten velký display).

PS: Malli píše o "rozměrově standardních" a vy sem házíte takové lopaty (včetně iphonu)
    Nojo, jenze pokud nemas pristroj velikosti "lopaty" tak si nejak moc nedokazu predstavit nejakou slusnou praci s outlookem ci postou. Treba HTC Touch Pro je pomerne mensi nez Touch Pro 2, nicmene funkcne dokaze prakticky to same a komfort zpravy pristroje je na Touch Pro 2 nesrovantelne lepsi - prave diky velikosti celkove a i diky velikosti displeje.

A vzhledem k tomu, ze ho nosim na opaskovem pouzdru, rozdil rozmeru mezi Tocuh 1 a Toch 2 naprosto nepocituji.

Je faktem, ze jsem v tomhle extremista a vetsi rozmery telefonu se Symbianem ci WM povazuji naopak za vyhodu

A HD2 je sice i na dnesni pomery brutalne velike, nicmene prace s displejem je opravdu uzasna, akorat aplikace s uzkymi posuvniky ci malymi roletkami pro nej nejsou to prave, nebot kapacitni dispej bez stylusu je pak dost nevyhodou.
    Dell E6400 (P8400, 4GB RAM, 500GB 7.2k, NVidia Quadro NVS 160M, Wifi, BT, DVDRW, LED WXGA+)
    Dell XPS 1330 Red (T7300, 2GB RAM, 160 GB 7.2k, NVidia GeForce 8400M GS, Wifi, BT, LED WXGA, DVDRW)
    IBM T42 (Dothan M745, 1.5GB RAM, 160GB 5.4k, R9600, Wifi, BT, SXGA+, DVDRW)
    Nikon D90 + MB-D80, Nikon18-200VR, Nikon 80-200/f2.8, Nikon SB-900, Lowepro, Tenba, Kata, ...
    http://www.atty.cz/ - Pražský e-shop a prodejní kancelář e-cigaret

Citace Původně odeslal Fox!MURDER Zobrazit příspěvek
    mno, vim o cloveku, co uz ho zahodil (hodne daleko) a to ho rozhodne nemel den, ale mnohem dyl ...

protoze kdyz ho clovek nepouziva jako hracku, ale chce od toho trochu vic, narazi na spoustu nesmyslnejch omezeni, prekazek a hlouposti a rika si 'mam ja to zapotrebi'? (taknejak zprostredkovana zkusenost)

Androida bych zatim moc nedoporucoval, na jednu stranu je docela stabilni (resp. byl - s oficialnim firmwarem jsem snad nemel jedinej pad built-in aplikace, ale uz dlouho mam neoficialni verze, ktery maj svy mouchy) a ve 2.1 uz by snad mel bejt i ten utlouk s kontaktama a kalendarem, ale nemam vyzkouseno, jak dobre to funguje (mam 1.6).
    Doufam ze se to nezvrhne ve flame, to bych nerad. Myslim, ze jsem mirne pokrocily uzivatel, iphone mam samozrejme JB, vyuzivam terminal vetsinou pro ssh, RDP+VNC klienta (funguje bajecne),skype+fring pro SIP,maily (IMAP+POP3),kalendar,samozrejme web,GPS (navigon),slovniky,ebay aplikaci a obcas si zahraju nejakou gamesku. Casto vyuzivam insomnii, coz je SW ktery zabrani odpojeni od wifi po usnuti, obcas backgrounder pro multitasking. Ovladani jednou rukou je zatim nejlepsi co jsem zkousel, podpora multitouche uzasna. Pri browseni webu neni problem kliknout na polozku co ma sotva par pixelu a malokdy se ukliknu.Rychlost je uchazejici, mistama dostatecna (tedy 3-4), S verze je na tom podstatne lepe. Jedine omezeni, ktere mi vadi, je vestaveny ipod media player, ale neni problem ho nahradit jinou aplikaci. Androida jsem zatim v ruce delsi dobu nemel, ale musim uznat ze vypada dobre, obavam se ze ale jeste nebude tak dotazeny a odladeny jako je iphone OS po tech letech. Vytuhnul mi za pul roku asi 2x, vydrz na baterie velmi dobra (na wifi muzu surfovat cca 2-3 hodiny). Zamrzi chybejici java a flash, to jsou asi nejvetsi nevyhody oproti androidu. Mechanicky je na tom velmi dobre, je velmi odolny, zadne skripani, display jde posrabat jedine piskem ci kamenem, kov se nechyta. Velikost a tloustka mi naprosto vyhovuje. Display patril k nejlepsim na trhu, proti dnesnim OLED se samozrejme nechyta, rozliseni je dostatecne.
    Wifi funguje paradne, je to urcite nejkompatibilnejsi wifi zarizeni ktere jsem mel kdy v ruce a ze se wifinama docela zabyvam...podpora site je UNIXova, tedy velmi dobra. Vestaveny SSH server se take muze hodit. SBsettings rulez.

Mimochodem na cydii se objevila podpora pripojeni bluetooth klavesnice a mysky, coz muze byt docela zajimave...
    http://www.youtube.com/watch?v=7g-EevZsReo
    http://www.youtube.com/watch?v=lqgJKfFpVKY

ted uz jen k tomu mit kapesni projektor
    Naposledy upravil Petrik; 13.01.2010 v 17:18.
    desktop: i5-2500K@3700MHz, MSI P67A-C43-B3, 2x4GB Kingston Value, Sapphire 5850 Xtreme 1GB 850/1100, 2xWD10EALX fake RAID-1, LG W2600HP-BF S-IPS,Razer DiamonBack, Seasonic SS-400ET-F3, Windows 7 x64 SP1 + ubuntu x64
    notebook: IBM T41p, 1.7 Pentium M, 14" 1400x1050, 1.5GB RAM, 40GB 4200r, Ubuntu 9.04
    ultraportable: IBM X41, 12" XGA 1.5GHz Dothan, 2GB RAM, 32GB CF Pretec 233x SSD, Ubuntu 9.10

iphone mam samozrejme JB
    flame nebude, protoze jsme se bavili o telefonu na praci, ne na hrani ... (ostatne proto ani nedoporucuju androida)
    Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.

Právě! I proto těžko doporučit HD2 (taky na hraní mi příjde)
    Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 Professional
    Blondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.

Já si nemůžu pomoct, ale pro člověka, co to chce na práci a nemá potřebu se v telefonu vrtat mi pořád připadá nejlepší klasickej Symbian v nějaké E-series Nokii. E66 jsem v ruce neměl delší dobu (takže nemůžu posoudit, jestli je firmware opravdu takovej shit), ale máme v práci 6 kusů E71 a všichni jsou maximálně spokojeni. Já ji používám rok a půl a je to hodně stabilní zařízení.
    Lenovo X200 | Lenovo Ultrabase | Sennheiser HD 595 | Fujitsu Siemens P19-2 Black | Logitech Internet Navigation Keyboard | Logitech VX Revolution

E71 mají u nás ve firmě prakticky všichni a přimlouvám se k Freichlovi.

Citace Původně odeslal Fox!MURDER Zobrazit příspěvek
    flame nebude, protoze jsme se bavili o telefonu na praci, ne na hrani ... (ostatne proto ani nedoporucuju androida)
    To asi zalezi, co definujes vyrazem "na praci". Pro me to je min. z 60% pohodlny pristup na web a kvalitni podpora SSH a RDP(over SSH), jakakoli nokia E?? je pro me tedy vpodstate nepouzitelna. Souhlasim ale, ze mit JB iphone a vyuzivat vsech moznosti chce technicteji orientovaneho uzivatele, pro technickeho antitalenta jedine bez JB. Pokud nekdo chce managersky telefon, tak muzu doporucit nejaky blackberry, komos ho ma (mival iphone) a moc si ho chvali. E71 ma kamaradka, mel jsem ho v ruce a nedokazu si predstavit, ze bych ho pouzival...mimochodem P1i jsem mel 6 mesicu a byla to dost tragedie.
    Naposledy upravil Petrik; 13.01.2010 v 18:09.

Měli bychom trochu zachovat vztah k původní otázce. Blackberry je určitě fajn, ale ne pro člověka co chce synchronizovat s MS Exchange, protože by to stálo majlant. Iphone mi připadá pro "manažerské použití" docela fajn, i bez jailbreaku, samozřejmě za předpokladu, že člověku nevadí jeho nedostatky (připomínám, že limit by na začátku vlákna stanoven na 10000 Kč).

Co ti vadilo na E71? Neříkám, že se musí líbit každému, ale z "nedokazu si predstavit, ze bych ho pouzival" si nikdo moc neodnese.
    Lenovo X200 | Lenovo Ultrabase | Sennheiser HD 595 | Fujitsu Siemens P19-2 Black | Logitech Internet Navigation Keyboard | Logitech VX Revolution

Jasne, blackberry ma urcite speficike "vlastnosti"
    E71 vs. iphone mi pripada jako 5110 vs. "bezny moderni telefon". Maly display, pidi klavesnice, ovladani pomoci tlacitek a pod. Je to samozrejme muj subjektivni pocit, ale domnivam se, ze kdo si zvykne obsluhovat iphone ci android, tezko se mu bude zvykat na starou koncepci. Opacny proces me naopak nadchnul. Napr. kompfort surfovani po webu je IMHO nesrovnatelny. Kdyby nebylo omezeni 10tis, tak bych urcite pripomnel N900 (ale to uz je cihla).

Tak pozor, hw klávesnice není špatná. Záleží na poměru čtení/psaní u konkrétního uživatele. Ono přiznejme si, datlování na kapacitních displejích je úmorné (a to jsem zastánce kapacitního)

...Napr. kompfort surfovani po webu je IMHO nesrovnatelny...
    A cetl jsi prvni rispevek?
    ...nefotím, nenatáčím, neposlouchám hudbu/rádio , nepřehráván, nesurfuji po internetu.
    Ty tady doporucujes telefon, ktery je nejlepsi pro tebe. Ale tohle je vlakno s vyberem telefonu a ne "Zamachrujte se jaky mate telefon a co umi"

Telefony s WM by mely mit slusnou podporu MS Exchange, jen jestli by se uzivatel vyporadal s takovym jinym zarizenim. Hlavne pokud s nim nema predchozi zkusenosti. Takze bych i pres dlouholete pouzivani WM doporucil nejdrive se divat na Nokie se Symbianem.
    Naposledy upravil zivan; 13.01.2010 v 20:01.
    Lenovo Thinkpad X220 (i5 2410M, 16GB RAM, HD3000, 12,5" IPS, 1TB HDD Seagate 7mm, 120GB mSATA Crucial M4), Mini Dock Plus Ser. 3, 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W

Díky všem za podněty, tipy, postřehy atd. Ani jsem nečekal, že se strhne taková diskuze, ale každopádně díky za ni.
    Ještě doplním jednu věc, která nebyla na začátku tak úplně vyřčena. Důležitým faktorem je totiž práce jednou rukou, takže tlačítková klávesnice je určitě výhodou. (v jedné ruce volant a v druhé telefon, kde projíždí právě doručené maily - ne zrovna chvályhodný, ale bohužel velmi častý případ)
    Zaráží mě jen jedna věc, a to, že vesměs nezavrhujete Nokii, ať už řadu E nebo N. Podle kolegy to byla dost tragedie, většinou při práci s maily.

Nokia E75 nepřipadá v úvahu, vzhledem k tomu, že klávesnice je vysouvací "do boku", takže výše zmíněná práce jednou rukou je nemožná. N71 už vypadá přijatelněji.

Takže ještě jednou všem díky, za případné další podněty budu samozřejmě rád.
    1) ASUS P5Q Deluxe, C2Q 6600@2,56 GHz, 2x Corsair XMS2-2048 MB, ASUS EAH4850 512 MB DDR3 PCI-E, WD 250 GB, WD 500 GB, Samsung 80 GB, SB X-Fi Fatal1ty Xtreme Gamer, DVD-RW SH-223F, DVD-RW LG GH20LS15, Dell UltraSharp 2408W

2) DFI LanParty NF4 Ultra-D, AMD Opteron 144@2,25 GHz (250x9), 2x OCZ 512 MB TCCD PC3200, ASUS EAX1950Pro PCI-e 256 MB DDR3, Samsung SP1614C 160GB, Maxtor MaxLine III 300 GB, CD-RW Samsung 52x32x52, DVD-RW LG 4163B, , Creative 5.1 T5900, LCD FSC P19-2

Ona totiž default aplikace pro práci s mailem je trochu předpotopní, Nokia Messaging, který se do E71 dá stáhnout (a v E72 je už předinstalovaný) má o dost modernější vzhed i lepší funkčnost.

Senior Member
    Věk
    40
    Vliv
    0

kolega ma e71 a minuly tyden mi zrovna rikal, ze synchronizace s exchange je po nahrani noveho firmware naprosto bezproblemova

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Digitální kompakt cca kolem 4000 Kč
    Založil D_a_v_i_d v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 21.03.2007, 15:51
  2. NB cca 30k Kč s DPH
    Založil Ogre v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 05.01.2007, 17:45
  3. Jaky CPU pro socket 939 do cca 6500 Kč?
    Založil pavsko v sekci fóra AMD procesory
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 30.01.2006, 12:07
  4. Nejlepší AGP karta s 256MB do 7500 kč ?
    Založil RoV v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 19.11.2005, 09:33
  5. [buy] foťák do cca 8.000 Kč ?
    Založil arbiter v sekci fóra Digitální foto a video
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 12.11.2004, 07:33

Pravidla přispívání