Mmm ta OKLAHOMA vypadá fakt dobře, stát o tisíc míň, tak je to jasná volba. Je mi jasný, že kvalitní židle něco stojí a 4,2k není vůbec špatná cena, jen je těžké rozhodování, jestli tolik chci a můžu za židli dát
.
Mmm ta OKLAHOMA vypadá fakt dobře, stát o tisíc míň, tak je to jasná volba. Je mi jasný, že kvalitní židle něco stojí a 4,2k není vůbec špatná cena, jen je těžké rozhodování, jestli tolik chci a můžu za židli dát
.
Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr
Toho Prezidenta určitě nedoporučuju. Měl jsem to doma (akorát z Jysku) a totálka na prd konstrukce, za chvílu to nedrží vůbec při sobě, zlomily se mi područky a nakonec i kříž. Rovněž nedoporučuju ani tu Oklahomu, nejde tam nastavit bederní opěrka. Mluvil jsem s někým z http://www.m1.cz/ (což doporučuju pročíst, web hrozný ale infa celkem dost) a říkal, že to je nejhorší ergnomická židle kolem pěti tisíc vůbec.
pc i5, etc.
ntb i5, etc.
Díky za varování, zůstává otázka z čeho teda vybírat/co vzít?
Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr
Sám to teď řeším a pokud chce člověk nějakou kvalitnější židly co mu vydrží dýl než rok, tak to půjde hodně na limit. Sám jsem si zatím nic nevybral... A třeba 8k,- si zatím nemůžu dovolit dát do židle.
pc i5, etc.
ntb i5, etc.
já ti dám dobrou radu: za poslední roky jsem do židlí nacpal cca 4500Kč. výsledek je ten, že mám doma dva vraky sračkovejch židlí a pochroumaná záda. mohu si znovu koupit nekvalitní židli, řekněme i kolem 5000Kč, ale pak budu třeba za 3 roky v situaci, kdy budu mít doma tři vraky, utracených téměř 10 000Kč a stále pochroumaná záda. už jsem se dávno poučil: záda mám jen jedny a nejsem tak bohatý, abych si kupoval levné veci. když mi bylo 21 let, bylo mi úplně jedno, na čem sedím. ale až ti bude 25-30 let, tak možná taky definitivně pochopíš, o čem tady teď plácám. na židli nešetři. radši se vykašli na jeden upgrade, kup levnější grafiku, jdi na brigádu, udělej cokoli, aby sis mohl dovolit kvalitní židli, nebo za to za několik let začneš platit svým zdravím (a i těmi penězi).
Oklahomu ma bracha, zidle je to slusna. Sedak je velmi dobry, nastavitelne podrucky. Ale operadlo mi moc nevyhovuje, celkove nemam rad tyhle sitovana operadla. Zada nemaji poradnou oporu. Sedel jsem na nekolika takovych zidlich, zadne levne smejdy, a ani u jedne ta opora pro zada neni dobra. Chce to imho klasicke operadlo. Neni to sice neprijemne, ale pro delsi sezeni se to neda.
2Bob van Sikorski: Rekl bych, ze sebelepsi zidle ti zada nezachrani, chce to taky neco aktivne pro sva zada udelat![]()
ntb: HP EliteBook 8460p i7-2640M | 8GB RAM | 120GB SSD + 500GB HDD | ATi HD6470 | 14" HD+ | W7 PRO
home: HP Docking Station | HP L2045W | WD 500GB Scorpio Blue USB box
work: HP Docking Station | HP L2445W
audio: Epiphone G-400 SG + Sounder Telecaster | E-MU 0202 | Cambridge Audio Azur 340R | Wharfedale Diamond 9.2 | Magnat Betasub 20A | Sennheiser HD555
bob: jasný, ale kde je ta hranice, kde ještě investice navíc znamená přínos a kde se ta cenová křivka již zvedá neúměrně přidané hodnotě? nějaký konkrétní tip?![]()
já mám prozatím vyhlédnutou v ikey karsten+područky nominell, cenově 2200, mám kladné reference od dvou lidí.. ale pokud je v této relaci i něco lepšího, rád si nechám poradit![]()
IBM
Lenovo
Kriglnakafe
Pokud to bylo na mě, tak já nemám problém dát do židle víc peněz, ale né zrovna teď. Kupoval jsem si ntb onehdá a teď kupuju nové auto. Pracuju jen na půl úvazku (a studuju), takže to jde pomaleji, navíc jsou i jiné výdaje. Už jsem se trošku smířil s tím, že do 5k,- se nic moc pořádnýho sehnat nedá. Jak jsou na tom židle třeba z té Ikeii by mě zajímalo taky, ale moc jim nevěřím.
pc i5, etc.
ntb i5, etc.
to co maj v Jysku neni primo prezident, ale neco podobneho a opravdu velmi mizerne kvality. Co se Oklahomy tyce, doporucuji ten thread na pctuningu, myslim ze m1 ji nemaj a doslo spis k zamene s podobnym saturnem. bederni operka napr. je stavitelna, ale uvidime pak dam info sem.
2Peca-on-line covece nevim takto bez referenci a nevyzkouseni. Podle fota vypada hodne spatne se zadama. Tu oklahomu mas o trochu levnejc zde:
http://www.aukro.cz/item880042325_ak..._pdh_seda.html
X2-4850e(2,5Ghz@1,0Ghz:1,15V@0,85V),GB 780G (HD 3200 IGP), 4GB DDR2 880, 500GB SATAII(AAKS), SH-S203D DVD-RW, Antec 3480....
------------------------------------------------------------------------------
IBM T40
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)