Citace Původně odeslal DANNY
ad. 4.) Přečíst si pořádně reklamační řád... Třeba co vše je nutné k reklamaci doložit... Takový lidi, kteří mi přijdou bez dokladu o koupi a i bez záručáku a žádají záruční opravu mi přijdou jako docela dobří komici...

Nesmysl...zakon samozrejme nepredepisuje jakekoliv konkretni doklady. Musi se DOLOZIT (rozumej DOKAZAT) datum koupe. Jakymkoliv zpusobem, ted jsem zastupoval chlapika, kterej tady v Plzni reklamoval LCDcko Sony, bratru za nejakych 60 000. Nemel (blbec )) VUBEC ZADNY DOKLAD. Stacilo prijit tam se zakonikem v ruce, mit sebou tehdejsiho svedka koupe (nejaky kolega)... a prodejce ho proste musel vzit do reklamacniho rizeni. Samozrejme, s doklady by to bylo jednodussi, ze? )
nevim jak u vas, ale v Brne v TSku i v Softcomu maji v "radu" uvedeno, ze ztrata zarucniho listu je nejak "pokutovana"... V Softcomu uz jsem to jednou takhle resil, nic jsem neplatil (timto Softcomu dekuji ) a dohledani zabralo asi 5 minut (pravda, pamatoval jsem si zhruba tyden koupe a to zbozi se denne neprodavalo).