Ahoj chlape, hele sice - mám jiný procesor - ale problém tvůj je v tom, že holt máš už na ty hry slabou mašinu, já si taky bohužel všechno nezahraju, prostě 1 - jádro to nezvládá, ale s největší pravděpodobností za to může to, že ti to prostě nezvládá nejen procesor ale hlavně vga - Tvůj GPU je na 79 stupních - a to mi přijde docela dost, můj GPU při max. zátěži je na 58 . normoš na 48 -49 - občas / cca 1x za 2 měsíce/ to chce pročistit jemné žebrování na chladiči karty a i na procesoru - divil by ses, jak jde teplota rázem dolů - i já to měl jak zjistím, že mi jde teplota v everestu o víc jak 5 stupňů nad rámec - je mi jasné, že je v chladiči chuchvalec prachu a já to jdi čistit, - jinak další věc - 1024 mb RAM- dnes už taky nic moc, jo kde sou ty časy , kdy 512 stačily - dneska ee, nevím taky co je zač Tvůj zdroj - ale ani na něj bych moc nesázel, ale prosím Tě, skoukni VGA - koukni jak sedí chladič na GPU - já tedy i na nově kartě - jsem cca po 1 roce - měnil pastu - chladič origo - jo i výrobci nekoukaj na kvalitu , ale na kvantitu - může i blbě sedět - mě tedy v 90% problémů za zamrzáním mohla karta - jo a pak možná třeba dle stáří her není na škodu zkusit i jiné ovladače. Přiznám se, že nejedu ani já na těch nej ovladačích - měl jsem s nima problémy i v novějších hrách - BSOD - nv4dll - a tak jedu na těch - co sem dostal ke kartě - asi věděli proč - takže tam mám - vydrž nv4_disp 6.14.10.9381 - nVIDIA ForceWare 93.81 - hele zatím , pozkoušej a dej vědět Ahoj V