Já jsem CM Elite 330 měl (bez průhledné bočnice) a můj WD5000AAKS tam hučel nehorázně (ani to moc nevibrovalo, spíš skrz tu bednu bylo hodně moc slyšet otáčení ploten; díravy čelo case s hlukem nic neudělá).
Pomohla až výměna za nějakej starej EC bigtower, kterej je už skoro rok průběžně "under construction". Disk tam mám na gumičkách, case s 1 mm plechama (s CM nesrovnatelny), k tomu obložení dvěma vrstvama mirelonu a plovoucí podlahy a teprve teď můžu PC nazvat tichým....
Každej má na hluk jiny požadavky, já jsem asi trochu extrém a s CM už do tichého PC nikdy více.

V bazarové EC bedně s aspoň milimetrovým plechem tu sestavu budeš mít IMHO tišší (samozřejmě přijde na to, co je to konkrétně za bednu, jak má uspořádanej vnitřek apod., ale obecně se dá hodně dobře upravit, zavěšení disku na gumičky nasvislo v bigtoweru není problém), takže pokud ti jde víc o ticho, než o vzhled, ber nějakej starej EC (ale i tam se dá se vzhledem hodně udělat, až budu mít case kompletně hotovou, tak nahodím foto v příslušné sekci).