Výsledky 1 až 16 z 16

Téma: PC na filmy do 12000

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member mince Avatar uživatele meteor
    Vliv
    276

Standardní Re: PC na filmy do 12000

Citace Původně odeslal PetrT Zobrazit příspěvek
    Ta skřín je snad z papíru, takže si dej pozor, ať ti ji ten disk celou nerozvibruje.
    Tak tuhle skříň (CM Elite 330 ve verzi s průhlednou bočnicí - přijde mi hezčí i praktičtější kvůli cirkulaci vzduchu) jsem doporučil už 4 lidem a všichni jsou spokojeni (= HDDs nejde vůbec slyšet). Tedy až na jednoho, který "neposlechl" a objednal si CM Elite 310... HDD byl slyšet jako prase, řešením byl HDD silencer od Acutake. Podložit HDD molitánkem mu nestačilo
    "Nejhorší není to, čeho jsme se dopustili na ostatních, ale to, co jsme spáchali sami na sobě."

Intel i5-8400 (CF) | GB Z370 Aorus Gaming K3 | Kingston 2x8GB HyperX Predator 3000MHz | GeForce GTX 560Ti | Samsung 860 Pro 512GB | SB X-Fi Gamer | Asus 2014L1T | Seasonic Focus Plus 550W | SilentiumPC Armis AR7 TG | EIZO EV 2455 | Marantz PM6006 plus Wharfedale Diamond 230 + Audio-Technica ATH-T500 | Windows 10 Pro

Já jsem CM Elite 330 měl (bez průhledné bočnice) a můj WD5000AAKS tam hučel nehorázně (ani to moc nevibrovalo, spíš skrz tu bednu bylo hodně moc slyšet otáčení ploten; díravy čelo case s hlukem nic neudělá).
    Pomohla až výměna za nějakej starej EC bigtower, kterej je už skoro rok průběžně "under construction". Disk tam mám na gumičkách, case s 1 mm plechama (s CM nesrovnatelny), k tomu obložení dvěma vrstvama mirelonu a plovoucí podlahy a teprve teď můžu PC nazvat tichým....
    Každej má na hluk jiny požadavky, já jsem asi trochu extrém a s CM už do tichého PC nikdy více.

V bazarové EC bedně s aspoň milimetrovým plechem tu sestavu budeš mít IMHO tišší (samozřejmě přijde na to, co je to konkrétně za bednu, jak má uspořádanej vnitřek apod., ale obecně se dá hodně dobře upravit, zavěšení disku na gumičky nasvislo v bigtoweru není problém), takže pokud ti jde víc o ticho, než o vzhled, ber nějakej starej EC (ale i tam se dá se vzhledem hodně udělat, až budu mít case kompletně hotovou, tak nahodím foto v příslušné sekci).
    "Internet je místo, kde většina žen jsou ve skutečnosti chlapi, chlapi jsou chlapi a většina dětí jsou agenti FBI." | "Kdo chce kam, pomozme mu tam." | "Neexistují velké problémy, ale malá kladiva."

Elie, neni elita ale levná varianta, převzato z mých komentářů v profilu Já s tim jedině souhlasim, plechy jak papír, možná na pohled hezké ale šmejd naprostej. Usb nekvalitní, šetřilo se tam na všem, psal jsem jedinej kvalitní tam možna 120x120 ventilátor. V pc rodiču fouká tak pul roku obden... A trochu jsem to promáčk, když sem se opřel při zvedání ze země.

[COLOR=#FF0000] I3 12100f [/COLOLga 1700/2x 16gb / RX570 Sapphire / wd blue 500 & 1TB, Crucial BX200 - 240GB/Evga 750w semimod/ samsung dvd-rw/Spartan 3 LT fan 90@120 /BenQ VW2245Z/ Asus xonar ds sound/Win 10 Pro x64 / Net UPC a par větrniku Zalman z3 x201

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Projektor na doma a na filmy only
    Založil Commander v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 19.10.2008, 03:07
  2. neprehrava filmy
    Založil Georgeo v sekci fóra ATI grafické karty
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 19.09.2004, 15:13
  3. Prečo mi sekajú filmy ???
    Založil JUCE v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 10