k Mugen 2 bol kluc na hviezdicky (mrkol som do krabice) - pravdu mas nie je to klasicky imbus. Moja chyba. Jediny maly problem bol v tom, ze ked sme dali jeden back plate cez druhy tak mugenacky sa zacal ohybat. Ked som si skladal dalsie dve render masiny tak som to uz spravil ako to ma byt a o prehnuti PCB sa neda ani snivat. Backplate je obrovska krava a zasahuje az po druhy set dier v doske.
Montovalo sa to tusim tak, ze hviezdicky su vlastne matky a z default backplate trcia "stifty" (sorry nenapada ma spisovny vyraz). A ano ked to rozoberies doslova sa ti rozpadne vrchna plechova cast socketu. To treba potom dat naspat a prisrofovat o backplate z chladica.
4.2Ghz som ani ja vzduchom neuchladil, 4.0 bolo na hranici unosnosti - hlavne este bez vodnika na NB. Ten bez aktivneho chladenia nebol schopny bezat ani pri 4.0Ghz.
edit: na margo RAM, na kolko ti bezia ? Ja som moje netaktoval, idu na defaultnych 1600MHz. Skus ich zhodit delickou dole. alebo im o stupen zdvihni casovanie. U i7 nie je casovanie podla toho co som cital az take dolezite.

Odpověď s citací