Ahoj, hele SP 3 - které může za padání? No někde jsem to tady už četl, ale já mám absolutně jinou zkušenost. S mým zatím současným pc - s kterým sem se natrápil dost a dost mohu jen napsat, za to co si popisoval může za 99,9% Ram - hele já si dávám velice záležet na zálohu všech dat, mám sice jen 80Gb HDD , ale v perfektní kondici nato, že jsem ho stavil cca přes 5.5 roky se ho snažím držet na 53 GB, míň nejdu. Takže po cca 2 letým stabilním chodu a to bylo asi 4.8 09 najednou nešel zapnout, nebo mi nabíhal strašně dlouho to trvalo a buch BSOD a pořád dokola - hele sem ten pc tak roz----------al, a přiznám se měl sem tam fotky z konce školního roku syna , který končil 1 třídu - měl sem na sobě takovej vztek - a přiznám se měl sem v pc 4x256Mb Ram a každou jinou - tuším 1xV data, 1xA Data, 1xPQI a 1x Blitzy a jely mi v dual chanelu na 400 Mhz pak buch, nešlo mi ani nabootovat z instal cd, a to sem zkoušel i z jiného, než sem vyhodil až na 1 modul RAM a pak ...... vše v pohodě na 1x 256mb sem nainstalil OS mám XP Proff vyhodil sem 1 modul a šlo mi to cca 1 měsíc a zase buch nic, BSOD a pořád dokola - takže další modul pryč - nejhorší bylo , že všechny moduly mi sami v singlu jely normálně spolu ani náhodou, tak sem tam nechal 1x256MB A-Data, koupil další 3 moduly a to Corsairy, Kingstony a ještě 1 A data, sice mi už nejedou v dualu ale jen v single modu, každá má jiné časování, ale mohu fakt říci, že od té doby mi jede vše jak má, žádné problémy. Zkus od pamětí - dej třeba jen 1 modul - nevím tedy kolik tam má - klient - hoď tam třeba na zkoušku 1 modul 1GB a uvidiš. Hezký den V

Odpověď s citací