Stránka 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Výsledky 26 až 50 z 68

Téma: jDownloader a vše kolem něj...

Standardní Re: jDownloader a vše kolem něj...

Popravde nemam zdani. Zkousel jsme hledat ale celkem bez uspechu.
    Nicmene instalace javy od sunu to vyresila (nechapu proc v xubuntu neni defaultne...)
    Laptop : MSi GT683DX - Intel Core i5-2430M, 8GB DDR3, nVidia GTX 570M, OCZ Vertex 4 512GB, Roccat Kone+, Creative Soundblaster X-Fi Surround 5.1 Pro, Roccat Kave 5.1, Windows 7 Ultimate 64-bit
    Laptop 2 : HP Elitebook 8440p - Ubuntu
    Tablet : Asus Transformer Prime TF201

Povedlo se někomu nastavit heslo ke stahovaným archivům, aby se po stažení a následném pokusu o rozbalení už opětovně na heslo neptal ? Možná jsem tuto volbu přehlédl
    Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 Professional
    Blondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.

Melo by to byt v menu po kliknuti pravym na "slozku" se stahovanym balickem. Tam nekde je set password.
    Laptop : MSi GT683DX - Intel Core i5-2430M, 8GB DDR3, nVidia GTX 570M, OCZ Vertex 4 512GB, Roccat Kone+, Creative Soundblaster X-Fi Surround 5.1 Pro, Roccat Kave 5.1, Windows 7 Ultimate 64-bit

To jsem zkoušel a de nada. Opravdu Vám to funguje? Jediný rozdíl byl, že jsem označil všechny soubory z balíčku, pravým, set pwd, zadal...nic.
    Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 Professional
    Blondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.

Mně určitě funguje, když heslo přidám do seznamu hesel v Settings -> Passwords & Logings -> Unrar/Extract.
    Naposledy upravil frelichl; 03.11.2009 v 09:52.
    Lenovo X200 | Lenovo Ultrabase | Sennheiser HD 595 | Fujitsu Siemens P19-2 Black | Logitech Internet Navigation Keyboard | Logitech VX Revolution

jj, tak tak. Heslo se musí (možná už jen muselo - zase před několika dny vyšla nová verze a ještě jsem to nezkoušel) zadat do seznamu hesel viz frelichl, když se přidá jen k tomu danému balíčku, tak nefunguje.

Osobně jsem si na to zvykl natolik, že už vkládám případné hesla do seznamu a ne jen k těm určitým archívům.
    Oblíbil jsem si Dropbox - pokud chcete získat bonusových 250 MB k základním 2 GB, registrujte se zde (dozvím se Váš email a jméno, co zadáte při registraci).

Vyšla Mandriva Linux 2010 informace zde, download zde

AMD AthlonXP 2000+; 1,5 GB RAM;WD 250 GB + WD 60 GB; GF 4 MX 64MB VRAM.
    Mandriva Linux 2010 CZ FREE (výchozí), Windows XP Professional SP3 CZ(jen škola).
    Spokojený uživatel KDE 4.4.2
    Pokud máte zájem, mám svůj blog, který najdete zde.

ex Warlord mince Avatar uživatele Miralis
    Věk
    46
    Vliv
    286

Citace Původně odeslal Blackknight Zobrazit příspěvek
    Osobně jsem si na to zvykl natolik, že už vkládám případné hesla do seznamu a ne jen k těm určitým archívům.
    ma to hlavne tu vyhodu, ze kdyz stahujes od stejnych uzivatelu, nemusis to pokazde zadavat
    HP Spectre x360 14-ea0002nc

Já jsem to tu nezmínil ? je to tak no, velká výhoda

Jinak JD se pomalu blíží k jedničkové verzi, aktuální verze je: 0.9.579

Jinak jsem s JD velmi spokojen, používám jej prakticky na všechen DL a čím je novější verze, tím jsem osobně spokojenější.
    Naposledy upravil JamesCZ; 13.11.2009 v 23:46.
    Oblíbil jsem si Dropbox - pokud chcete získat bonusových 250 MB k základním 2 GB, registrujte se zde (dozvím se Váš email a jméno, co zadáte při registraci).

Mandriva Linux 2010 CZ FREE (výchozí), Windows XP Professional SP3 CZ(jen škola).

Věk
    46
    Vliv
    286

Citace Původně odeslal Blackknight Zobrazit příspěvek
    Jinak JD se pomalu blíží k jedničkové verzi, aktuální verze je: 0.9.579

Jinak jsem s JD velmi spokojen, používám jej prakticky na všechen DL a čím je novější verze, tím jsem osobně spokojenější.
    taky tak... pamatuju si na doby, kdy sem s nim prisel do styku poprve, potreboval sem tehda stahnout nejaky .dlc ..no mel sem z toho smiseny pocity.. a dneska? jede to 24/7, neplatim si uz zadny accounty a usetreny penizky mi zaplati celorocni provoz meho file serveru na kterem mimojine bezi i ten JD

Senior Member Avatar uživatele Valhalla
    Věk
    37
    Vliv
    277

můžu potvrdit, většinou mi to heslo ze seznamu schroustá , jinak jej používám na všechno, občas jen trochu zaprudí plugin na to, jestli nechci stáhnout video , ale jinak se mi dokonce i s FF pluginem pro stahování podařilo dostat ze školních materiálů čisté mp3 (bylo to v nějakém flashovém obalu - fuj)
    猿も木から落ちる。

MacBook White 2010, 5GB RAM, 250GB disk
    Yama-jii: Asus 6738RB (1,6GHz Dothan, 1GB+192MB RAM, 9100 IGP (64MB)
    mobility provided by HTC Wizard (T-mobile MDA Vario I version)

Dnes byly aktualizovány některé pluginy, byl změněno úvodní logo aplikace na vánoční. Číslo verze zůstalo stejné.

Viz :

http://jdownloader.org/changes/index

http://jdownloader.org/changes/versi...-0.9.579-brain

Stáhnout lze ovšem pouze starší verzi, ihned po spuštění budete dotázáni, zda-li se má JD sám aktualizovat na nejnovější verzi....

Stávající instalace se Vás zeptá, zda-li se může aktualizovat. Pokud máte náhodou toto deaktivováno, pak klikněte na ikonu "globusu"....
    Naposledy upravil JamesCZ; 01.12.2009 v 19:55.

Věk
    37
    Vliv
    277

ok, takže i když mi funguje rozbalování z archivů (z listu, předtím mi i tohle nešlo), ale nestojí mi to za tu práci...
    situace z dnešního rána: stáhnutý poslední díl jednoho anime v raru s heslem, rozbalení proběhlo v pohodě... při sledování jsem dostal párkrát rozhozený obraz > byl jsem naštván a soubor stáhnul znova > stejné > to už mi nedalo spát a rozbalil jsem přes 7zip... naprosto v pohodě a bez vad... // můžu potvrdit na iso souborech, kde jsem běžně dostával různé errory po rozbalování přes jdown... , zkusil jsem jeden rozbalit přes 7zip a nainstalovat a v pohodě...
    猿も木から落ちる。

Zajímavé, JD mi rozbalil už stovky archivů a ani jeden se nerozbalil jinak, než stoprocentně (špatně uploadlé archivy nepočítám).
    E2140 w/Gemin II, P35-DS3, 2GB Vitesta 800+, 8800GTS 512, Hitachi T7250, Samsung F3 HD502HJ, Logitech G5, Logitech K300, Dell 2209WA, Corsair HX520
    Olympus E-300 + ME-1|ZD 1445|ZD 4015|Auto-Yashinon DX 50/1.7|Pentacon Electric 135/2.8 MC
    Dali 850 Red Line (Seas + Vifa) | Rotel RC-971 | 2x SPV100p+ | Onkyo SE-200 | Paolo speaker cable
    Dell D610 (P-M Sonoma 2.26GHz, 2GB DDR2, 80GB 7.2k, Radeon X300, DVDRW, BT, IrDA, WiFi, 14.1" SXGA+)
    Xbox 360 | 120GB

U mě taky, na JD si nemohu ani v nejmenším stěžovat. Mě se třeba přes Operu špatně stáhlo ISO, neseděl MD5 sum, kdežto JD zatím nikdy nezklamal...

Věk
    46
    Vliv
    286

ja taky nemam problem, Valhalla by si mel proverit vlastni pocitac a zacit u RAMky

Jdow rozbalovat umí...

Věk
    46
    Vliv
    286

Ted me tak napadlo, jestli to nekdo nahodou nevite:

1) Rad bych si archivoval download frontu, tzn. po stazeni nechci nenavratne smazat linky z hlavni fronty ale ani je tam nechci mit, protoze se v tom pak spatne orientuji - tak me napada, neni nejaky addon, napriklad, ktery by mi vytvoril dalsi kartu a tam by byl archiv download fronty?

Priklad vyuziti takoveho archivu:
    kdysi sem si neco stahl, ted jsem se k tomu dostal a chci to rozbalit /protoze to archivuji zabalene/ a ejhle, nekde se stala chyba /spatne heslo, poskozeny archiv/ tak si najdu onen link v mem archivu, tam si v poznamce prectu kde sem to stahl /ty si tam pridavam rucne/, hodim to do prohlizece a voila, problem je vyresen

2) Nakousl jsem tu, ze si davam do "comment" /poznamka, komentar/ URL, odkud sem danou vec stahl - neni nahodou addon, ktery by me tam ten link stranky, odkud kopiruju URL pro stazeni, daval automaticky? Napriklad IDM /Internet Download Manager/ toto umi a s uspechem sem to pouzival za dob, kdy sem IDM jeste pouzival :P

Pokud nic takoveho neni, nemohl by to nekdo ochotny a v anglictine zdatny navrhnout vyvojarum tohoto jinak uzasneho softu?

Diky za pomoc

Věk
    46
    Vliv
    286

Standardní Plugin JDInfo File Writer, nastaveni

tak sem si zatim poradil sam, treba se to bude nekomu hodit:

V JD sem si nainstaloval plugin JDInfo File Writer a tento mi do kazdeho adresare se stazenym obsahem nakonec prida soubor.info a do nej zapise mnou nastavene informace, takze napriklad ja tam mam ulozeny nazev balicku, heslo k rozbaleni, komentar (kam si rucne vkladam zdroj stazeni) a kdy se dokoncilo stahovani. Tim sem v podstate vyresil bod cislo jedna meho predchoziho prispevku. S druhym bodem asi nic neudelam, zatim sem nenasel addon, ktery by to zajistil.

Postup:
    v JD: záložka Nastavení > Pluginy a další > Rozšíření (pokud to mate pocestene) si zaskrtnete plugin JDInfo File Writer a on se vam stahne a nainstaluje. Pote pribude jako menu nizsi urovne v menu Rozšíření.

Pokud si na nej kliknete, ukaze se vam jedina karta s nastavenim, kde radky znamenaji:
    Dostupné proměnné: tady si z roletky vyberete promenou, kterou chcete do info souboru zapisovat (muzou v nem byt vsechny, jen je musite naklikat postupne).
    Vložit zvolený klíč do obsahu: tlacitkem [Vložit] pridate vyse vybrany string do obsahu info souboru a to presne na misto, kde zrovna mate umisteny kurzor v poli Obsah, o kterem se zminuji nize.
    Jméno souboru: umisteni a nazev info souboru, defaultne to uklada do adresare kam se uklada balicek s nazvem sobouru jako je nazev stahovaneho souboru/souborů s priponou .info
    Kód:
    %LAST_FINISHED_PACKAGE.DOWNLOAD_DIRECTORY%/%LAST_FINISHED_PACKAGE.PACKAGENAME%.info
    Obsah: posledni polozka je editacni okno, ve kterem si muzete utvaret vyslednou podobu info souboru. Nejste odkazani jen na vkladani preddefinovanych stringu, muzete si tam dopisovat i zpresnujici texty.
    Obsah meho info souboru ma nasledujici podobu:

Kód:
    Package Name: %LAST_FINISHED_PACKAGE.PACKAGENAME%

Password: %LAST_FINISHED_PACKAGE.PASSWORD%

Comment: %LAST_FINISHED_PACKAGE.COMMENT%

Finalized %SYSTEM.DATE% / %SYSTEM.TIME%
    Doufam, ze to nekomu pomuze, ze sem se s tim nepsal zbytecne

Citace Původně odeslal Warlord Zobrazit příspěvek
    taky tak... pamatuju si na doby, kdy sem s nim prisel do styku poprve, potreboval sem tehda stahnout nejaky .dlc ..no mel sem z toho smiseny pocity.. a dneska? jede to 24/7, neplatim si uz zadny accounty a usetreny penizky mi zaplati celorocni provoz meho file serveru na kterem mimojine bezi i ten JD
    A jak na tom serveru resis treba captcha pro ulozto apod.? Pres rdp je to docela mimo, ze...

Senior Member Avatar uživatele HollyG
    Věk
    39
    Vliv
    286

Vzhledem k tomu, ze prakticky vse je na rapidu, tak je to asi jedno...
    Lidi o mně říkají, že jsem flegmatik. Mně je to ale jedno!
    I'm not arrogant...I'm just better than you!

Praveze ja casto stahuju z ulozto apod., protoze kdyz tam pridam rapidacky linky, tak ve vysledku to co z ulozto stahnu za 10minut z rapidu za 5hodin.

Věk
    46
    Vliv
    286

Citace Původně odeslal evlo Zobrazit příspěvek
    A jak na tom serveru resis treba captcha pro ulozto apod.? Pres rdp je to docela mimo, ze...
    JD prece umi rozpoznavat obrazky captcha... ze vsech serveru co sem zatim stahoval, tak jen na jednom mu to dela problemy, tusim je to zrovna uloz.to, tam to maj nejaky vymakany nebo spis ten addon na rozpoznavani je nejakej slabej

Citace Původně odeslal evlo Zobrazit příspěvek
    Praveze ja casto stahuju z ulozto apod., protoze kdyz tam pridam rapidacky linky, tak ve vysledku to co z ulozto stahnu za 10minut z rapidu za 5hodin.
    ja zas stahuju, veci co nepotrebuju cesky, z megauploadu kde to frci jaxvina... co potrebuju cesky tak z rapidu, czshare apod.

kazdej vyuziva co mu nejvic vyhovuje, ze? a kdyz uz nekde narazim na problem s automatickym stahovanim, tak aspon ocenuju tu frontu co mam vytvorenou a holt to poustim rucne jedno po druhym a pomaham tomu... nastesti jsou to vzdycky veci co pockaji, takze me to netrapi, ani ze to dele trva
    Ale dobre si pamatuju doby, kdy sem mel placeny accounty a musel sem pres noc stahnout x desitek GB abych byl rano ukojen... ze sem pak nemel ani cas to pomalu roztridit, to uz sem nejak neresil
    Naposledy upravil Miralis; 27.12.2009 v 22:14.

Tak to jsi stastny clovek, me to zatim fungovalo jen u megaupload, vsude jinde me ho to zobrazilo at ho jako opisu

Věk
    37
    Vliv
    277

nemám problém se stažením jako takovým, pouze s rozbalováním, stažení je ok, ovšem v 5-10% případů mi to rozbalí špatně - video se 1-2x rozsype , u pár věcí jsem našel err v instalaci, přitom když vezmu archiv a rozbalím ho 7z, tak v pohodě pracuje bez chyb (dneska se mi to stalo znova - TG speciál bez hesla, 2x rozsypaný obraz, po rozbalení v 7z ok)

add PC (respektive NB) je stabilní, většinou testuju stabilitu 1x za 2-3 měsíce a tohle mi dělal jdown i předtím...
    猿も木から落ちる。

Mno ted jsem tahal neco z hotfile.com a tam teda taky rucni vypisovani captcha v jDownloaderu... Nektery servery to sezere ok nektery jsou horsi no...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Photoshop CS a vše kolem něj...
    Založil Skodik v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 22.10.2004, 06:48
  2. TV in-co vše přes něj de?
    Založil tomsalieri v sekci fóra ATI grafické karty
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 29.03.2004, 19:04
  3. RAID-instalovat system na nej nebo na druhy disk?
    Založil Keekus v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 05.02.2004, 18:21
  4. vyhořelo snad vše kvůli zdroji Morex
    Založil Jsykora v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 11
    Poslední příspěvek: 11.09.2003, 15:07

Pravidla přispívání