Citace Původně odeslal Commander Zobrazit příspěvek
a co jedeš? Operu?
Ano, přesně tak. Přiznám se, že jsem teď asi týden zkoušel používat Google Chrome, ale těch kompromisů bylo příliš, tak jsem se vrátil k Opeře a už jen tak něco nového zkoušet asi nebudu. Operu jsem začal používat, jakmile se stala freewarem bez reklam a opravdu si ji nemůžu vynachválit.

Snad jen jsou někdy problémy se synchronizací záložek, kdy se někdy ikonky v osobní liště samy přemisťují, v záložkách je vše v pořádku.

Citace Původně odeslal Commander Zobrazit příspěvek
Jinak nejsem nějak náročný, stačí mi když to bude rychlý, stabilní, dobře vykreslovat weby, bude to mít gesta a kontrolu pravopisu
Neměl by být problém, snad jen u několika specifických webů je lepší mít jiný prohlížeč při ruce. Třeba u webového rozhraní Picasy jsou problémy, taktéž třeba u Bloggera, na všechno jiné používám Operu.

Opera mi spadne tak jednou do měsíce a někdy ani to ne (verze pro Mandrivu), jak jsem pracoval ve Windows, tak tam byl pád opravdu vzácností (alespoň pro mě).

Pravopis není problém (je jen nutné doinstalovat vlastní CZ či jiný slovník), gesta nepoužívám, nevím.