Výsledky 1 až 25 z 67

Téma: SSD do notebooku

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member Avatar uživatele MaWa
    Věk
    42
    Vliv
    284

Standardní Re: SSD do notebooku

ted koukam ze je dostupny i ten original intel a je skoro stejne drahy jako kingston takze asi neni co resit...

Intel X25-m se zapisem 70MBs je ok...nehledal jsem detailne proc ale proste oni maji zase uplne jinde I/O propustnost takze vykon je pak podobny...myslel jsem nebrat ty starsi rady ssd, ktere mely treba jen 120 cteni 60 zapis a podobne...u tech novych SSD ma kazdy vyrobce trochu jine mantinely toho, co "snese papir" a tedy trochu lehce jine specifikace, ale jinak jsou dost podobne. teda az na vyjimky. kdyby byl pred tydnem dostupny ten intel tak beru ten, takhle holt mam corsair ale jak jsem psal vyse...pri normalni praci je to rozdil minimalni. a jestli W7 nabootuji za 8 sekund (intel) nebo 8.5 sekundy (indilinx) nebo i za 9.5 sekundy (samsung) je v podstate oproti 30 sekundam (HDD) uplne jedno...
    Oficiální distributor AlphaCool pro ČR a SR...

kde si našel dostupný Intel?

BTW ty casy pocitas od zmackuti buttonu? To asi ne, ze W7 nabehnou pri dobry vuli za tech 30sekund na SSD od zmackuti po plochu.
    Lenovo W520 | 15.6" HD+ | Intel i7 2720QM | 16 GB DDR3 | nVidia Quadro 1000M | Intel 510 SSD | Hitachi 7200rpm HDD | Lenovo Mini Dock 3 Plus | Eizo L997-K | E-MU Tracker Pre | Adam Audio A7

Věk
    42
    Vliv
    284

u me.

samozrejme BIOS nepocitam, BIOS trva u kazde desky jinak a to nema smysl pocitat. pocitam ciste start windows od prvniho bliknuti HDD kontrolky do moznosti pracovat. ted jsem zrovna ve ctvrtek delal jedno htpc za cca 60tis, kde byl jako systemovy disk prave ten corsair a ten boot za nejakych 11 - 12 sekund byl (meril jsem to, protoze mi to prislo hodne moc rychly)...samozrejme byla to cista instalace W7 home premium 64bit s i7 920 CPU, pouze nainstalovany vsechny ovladace + nejaky zakladni software. v podstate 2x zablikalo logo Windows, pak dve vteriny tma, vterina "vitejte" (pokud bych nevedel co to ma psat tak to ani nezaregistruju ))) a pak uz plocha a hotovo. za pul roku a s mraky nainstalovaneho SW to bude samozrejme pomalejsi...

Mistře omluvte prosím mojí hloupost, ale co je to u Vás? Jestli JScomputers tak tam jsem našel jenom Kingstona...
    Lenovo W520 | 15.6" HD+ | Intel i7 2720QM | 16 GB DDR3 | nVidia Quadro 1000M | Intel 510 SSD | Hitachi 7200rpm HDD | Lenovo Mini Dock 3 Plus | Eizo L997-K | E-MU Tracker Pre | Adam Audio A7

Věk
    42
    Vliv
    284

Citace Původně odeslal Commander Zobrazit příspěvek
    Mistře omluvte prosím mojí hloupost, ale co je to u Vás? Jestli JScomputers tak tam jsem našel jenom Kingstona...
    to ze to neni na webu neznamena, ze to neni dostupny ono kdyby to mel nejaky eshop psane "skladem" tak uz dostupne nejsou, protoze by se daavno vyprodaly ale to uz je OT. kdybys nahodou tu 80ku chtel a dal mi to vedet dnes do 12h tak ve stredu jsem v Praze.

Senior Member mince Avatar uživatele meteor
    Vliv
    274

Citace Původně odeslal MaWa Zobrazit příspěvek
    ted jsem zrovna ve ctvrtek delal jedno htpc za cca 60tis, kde byl jako systemovy disk prave ten corsair a ten boot za nejakych 11 - 12 sekund byl (meril jsem to, protoze mi to prislo hodne moc rychly)...samozrejme byla to cista instalace W7 home premium 64bit s i7 920 CPU, pouze nainstalovany vsechny ovladace + nejaky zakladni software.
    OT: HTPC s i7 920 a rozpočtem 60k? To asi nebude takové "normální" HTPC... spíš dělo na HT
    "Nejhorší není to, čeho jsme se dopustili na ostatních, ale to, co jsme spáchali sami na sobě."

Intel i5-8400 (CF) | GB Z370 Aorus Gaming K3 | Kingston 2x8GB HyperX Predator 3000MHz | GeForce GTX 560Ti | Samsung 860 Pro 512GB | SB X-Fi Gamer | Asus 2014L1T | Seasonic Focus Plus 550W | SilentiumPC Armis AR7 TG | EIZO EV 2455 | Marantz PM6006 plus Wharfedale Diamond 230 + Audio-Technica ATH-T500 | Windows 10 Pro

Věk
    42
    Vliv
    284

Citace Původně odeslal meteor Zobrazit příspěvek
    OT: HTPC s i7 920 a rozpočtem 60k? To asi nebude takové "normální" HTPC... spíš dělo na HT
    OT: nj zvukovka 6k, case 13k, pasivni zdroj, bluray, sat karta, ssd, hdd na data, cpu je taky drahej jak prase, 1366 desky jakbysmet...ono se to nascita

Vybral jsem si zde doporučovaný Kingston SSDNow V+ 64GB, v ceně cirka 4k vč Dph. Teď zjištuji, že v čr je nedostupný (a nebude). Něco mi uniklo?
    Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 Professional
    Blondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.

Citace Původně odeslal Zdenek Dubnicky Zobrazit příspěvek
    Vybral jsem si zde doporučovaný Kingston SSDNow V+ 64GB, v ceně cirka 4k vč Dph. Teď zjištuji, že v čr je nedostupný (a nebude). Něco mi uniklo?
    Kdo Ti doporučoval V+ 64GB? Tuším se nepletu, že V+ 64GB je Samsung-based - pokud ano, tak bych Ti ho určitě nedoporučoval ...

Pokud chceš horký tip, tak se mrkni po OCZ Vertex Mac edition, které se objevily po krámech od 3000 s DPH za 60GB. Zřejmě proto, že si lidé myslí, že funguje jen na Macu, ale on funguje na Win také.
    [PC] i7-3770K @4.5 GHz w/Noctua NH-D14 SE2011 | 32 GB Patriot G2 | Asus P8Z77-V Deluxe | Crucial M4 256 GB | 2x WD20EZRX RAID1 | BD-RE LG GBW-H20L | Sapphire HD7750 Ultimate | Enermax Revolution87+ 550W | Antec Solo II | Asus Xonar Phoebus + AKG K271 MkII | NEC PA231W + SVII + Spyder3EE
    [Photo] Nikon D700 + MB-D10 | AF-S 16-35/4G VR | AF-S 24-120/4G VR | AF-S 50/1.4G | AF-S 60/2.8G | AF-S 85/1.8G | AF-S 70-200/2.8G VRII | TC-17E II | SB-900 | Transcend cards | Heliopan + Formatt filters | Gitzo support | Kata + Tamrac bags
    You're guaranteed to miss 100% of the shots you don't take. (Wayne Gretzky)

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Přidání pamětí DDR2 do notebooku ACER ASPIRE 5720Z
    Založil ukr v sekci fóra Paměti
    Odpovědí: 11
    Poslední příspěvek: 29.09.2013, 21:53
  2. Televize, satelit na notebooku v kamionu - poradte jak
    Založil Firuz v sekci fóra Ostatní hardware
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 19.07.2009, 15:41
  3. BIOS pro funkcnost MXM karty v NOTEBOOKU
    Založil nesvara v sekci fóra BIOSy
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 11.06.2009, 23:41
  4. Hlasité ventilátory na notebooku Asus M6Va > řešení!
    Založil bird birdovicz v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 04.12.2005, 23:50

Klíčová slova k tématu

Pravidla přispívání