Výsledky 1 až 25 z 126

Téma: Intel Core i5, i7 a p55 - zkušenosti, oc, atd.

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member Avatar uživatele Gestler
    Věk
    41
    Vliv
    235

Standardní Re: Intel Core i5, i7 a p55 - zkušenosti, oc, atd.

Jo,souhlas a jestli je Sabertooth stejnej šunt jak Maximus III Formula tak búh s těma kdo maj obyčejný desky,to musí bejt snad loterie která pojede déle než rok,že se kvalita Asus MB postupně zhoršuje sem si všim už od dob P965 ale to co předvedl Asus s Maximus III Furmula mě dorazilo,schválně sem si koupil lepčejší základovku právě od asusu se kterým mám od P5E X38 celkem dobré zkušenosti a tohle mě fakt sejmulo,PCB prohlé jak kráva,tenké jak papír,uplně mám strach na to zatlačit,evidentně si všimly že se jim vrací hodně desek s prasklým PCB kolem pamětí,mě se podařil praskout na P5E X38 a P5Q-E P45,tady už se pojistili ale místo lepšího PCB to ochcaly lehčí instalací modulú,po stránce zpracování je mi z té desky špatně od žaludku.Co se provozu týče je výborná,Raid 0 který sem měl poskládaný od dob X38 jede na této desce bez problému a bez nutnosti instalace jakéhokoliv ovladače mi to po prvním zapnutí vjelo do Woken které sou na Raidu asi rok,CPU se taktuje přes 4GHz s prstem v nose,pokud neutáhnete chladič trošku víc a neshoří vám púl soklu,což se mi skoro povedlo,zvukovka v balení je slušná,OC pamětí je slušný,bios je výbornej a i celkem přehlednej.Jediný čeho se bojim je,že časem budu potřebovat 8GB pamětí a když je tam přidám,praskne mi PCB...co bude až pujdu čistit vodní bloky se nedvažuju ani domýšlet.
    Naposledy upravil Gestler; 16.12.2009 v 20:06.
    INTEL Core I7 2600K D2 @5Ghz HTon , Asus Maximus V Extreme Z77,4x4GB Kingston Predator 2400Mhz,MSI LIGHTNING 680GTX 1400/7100,24"Benq PVA 16:9
    2xSamsung SpinPoint F1 HD322HJ Sata II RAID 0 + Intel X25 SSD,WD my BOOK 1TB,700W Delta Electronics/HP,Hama - URAGE.
    Chlazení : Čerpadlo: Laing 18W + XSPC TOP Radiatory: MORA2 + 9x120mm fan , XSPC RX480 + 4x120mm fan Bloky : CPU - CAWEDOG ZOUY 2.0 NB,SB+MOS EKuniversal
    HARD CORE HW SERVIS - SERVIS S POUŽITÍM PROFESIONÁLNÍ TECHNIKY V OBLASTI : REBALLINGU, REFLOW, DIAGNOSTIKY - kompletní opravy poškozeného PC HW, které vám nikde jinde nenabídnou

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Intel Core 2Duo,Vcore,Frekvence,Teploty
    Založil SamecP v sekci fóra Intel procesory
    Odpovědí: 18
    Poslední příspěvek: 25.04.2008, 23:06
  2. Intel Conroe - novy kral
    Založil MadCap v sekci fóra Intel procesory
    Odpovědí: 1090
    Poslední příspěvek: 15.10.2007, 19:44
  3. Vyznam dual core
    Založil tomase v sekci fóra Intel procesory
    Odpovědí: 958