Jo,souhlas a jestli je Sabertooth stejnej šunt jak Maximus III Formula tak búh s těma kdo maj obyčejný desky,to musí bejt snad loterie která pojede déle než rok,že se kvalita Asus MB postupně zhoršuje sem si všim už od dob P965 ale to co předvedl Asus s Maximus III Furmula mě dorazilo,schválně sem si koupil lepčejší základovku právě od asusu se kterým mám od P5E X38 celkem dobré zkušenosti a tohle mě fakt sejmulo,PCB prohlé jak kráva,tenké jak papír,uplně mám strach na to zatlačit,evidentně si všimly že se jim vrací hodně desek s prasklým PCB kolem pamětí,mě se podařil praskout na P5E X38 a P5Q-E P45,tady už se pojistili ale místo lepšího PCB to ochcaly lehčí instalací modulú,po stránce zpracování je mi z té desky špatně od žaludku.Co se provozu týče je výborná,Raid 0 který sem měl poskládaný od dob X38 jede na této desce bez problému a bez nutnosti instalace jakéhokoliv ovladače mi to po prvním zapnutí vjelo do Woken které sou na Raidu asi rok,CPU se taktuje přes 4GHz s prstem v nose,pokud neutáhnete chladič trošku víc a neshoří vám púl soklu,což se mi skoro povedlo,zvukovka v balení je slušná,OC pamětí je slušný,bios je výbornej a i celkem přehlednej.Jediný čeho se bojim je,že časem budu potřebovat 8GB pamětí a když je tam přidám,praskne mi PCB...co bude až pujdu čistit vodní bloky se nedvažuju ani domýšlet.