Takže se situace má takto:
Udajně jsem platil za internet 1000kč +/-
Došlo ke zlevnění internetu na 750 kč a aby O2 nemuseli snižovat cenu, udělali nám nějaký tarif Internet Premium s tim, že nám k němu přidali veřejnou IP adresu a nějakýho Pc strážce!!
(Podotýkám že veřejnou IP adresu mám už od prvních dob co máme adsl od nich)
Na otázku proč neplatim těch 750kč když jsem si nic navíc neobjednal mi bylo řečeno, že jsem si NEZAŽÁDAL o změnu tarifu.
Slečna byla tak hodná, že mi tarif 8Mbit změnila na tarif 8Mbit. Žádny peníze za předešlý období mi vráceny nebudou jelikož jsem nikdy neplatil nic navíc.
V tuto chvíly jedu na novým tarifu 8Mbit za 750kč měsíčně. Změnila se mi IP adresa a namísto 6,6 Mbit kterým jsem se reálně připojoval se nyní připojuji 4,8 Mbit maximálně.
Panové tomu se říká Byznys s velkým B
Edit: po změně tarifu nějaký soundruh v O2 usoudil, že moje linka nemusí být dostatečně rychlá, tak mi nastavil tarif 6Mbit![]()
Po rozhovoru s operátorem mi navýší rychlost na 8Mbit ale pozor, je to jejich dobrá vůle protože přípojka je v souladu s podmínkami pokud neni rychlost menší jak 50% ! Já jsem naměřil 5Mbit takže bych byl v toleranci a žádný nevýšení by nebylo nutné.
Edit 2 - fíha , než jsem to stačil dopsat, rychlost mi navýšili. Za tohle je musim pochválit.