Já používám Google Apps už asi 2 roky a to včetně primárního mailu. Mailový klient jsem krátce po nahození na GA taky přestal používat. Do svého gmailu stahuju X dalších mailových účtů a veškerou správu pošty dělám přes web, je to pohodlnější. Mám stejné rozhraní v mobilu, na PC doma, v práci i kdekoli jinde.

Gtalk nepoužívám, ale když mě někdo zmíní jeho kvality, tak klidně začnu. Klient se mi líbí, je stejně jednoduchý, elegantní a funkční jako chrome, který jsem díky extensions začal používat před pár dny a jsem 100% spokojen.

Dále používám Google Docs, v podstatě veškeré svoje soukromé dokumenty mám tam. Společně s rodinou to používáme a některé dokumenty tak můžeme snadno sdílet. Kromě přítelkyně dokonce i moje matka projevila zájem a je spokojená

Webový gmail je opravdu brutálně rychlý, obzvlášť v Chrome. Stejně tak v mobilu. Vtipný je i přístup z mobilu do Google Docs.

Jinak ohledně dostupnosti, za ty dva roky tuším jeden výpadek, který byl globální pro gmail a tuším trval dvě hodiny. Spokojenost.
A problémy s doručováním nebo příjmem pošty - vůbec.

Spokojenost 100%.