čau, řešil sem asi před cca 3 týdny stejný problém. Mám stolní pc, žena si pořídila netbook acer aspire one s wifi - nou, co teď, mám UPC - modem, jak to rozvést. Stavil jsem se v místní prodejně pc a koupil D LInk - D524, absolutně bez problémů má wifi anténu a 4 výstupy na rozvod 4 switchů na 4 pc - takže jsem zapojil dat. kabel od modemu zapojil do routeru - z routeru další kabel do stolního pc. Dle návodu jsem zadal ip adresu modemu nastavil heslo a vlastně jen jel dle manuálu na přiloženém cd ,heslo kvůli zabezpečí bezdrátové wifi sítě - 54 MB/s - žena spokojená jako blázen. Jo jediný co sem musel udělat cca po zapojení všeho asi na 2 minuty sem vypnul napájení modemu od UPC, aby se vše načetlo jak mělo. Stál mě - tedy ten D-Link D524 795Kč, už ho nemaj, ale já , já sem max. spokojenej a fakt, ta instalace intuitivní, jednoduchá a bezproblémová. Tak jen pro inspiraci, každopádně good luck PS: jo a napojil sem ještě jeden datový kabel z obýváku přes kuchyň cca 8 m a spojku a další 8 m kabelu do pokoje a mají tam další notebook, ktreý se mi poto-- ale to sem psal jako dotaz, v mých příspěvcích, ale nikdo, píšu fakt nikdo mi nedokázal poradit, tak sem ho dal do pokoje dětem - v pc opravně mi konstatovali problém na MB - odešl obvod přepínání napětí mezi MB a baterií, takže musí ho po nastartování resetovat, tím se vypne a pak ho zapnou - sice je resetován syst. čas i datum , ale to se dá zvládnout, jo a měnil sem v něm i mechaniku za DVD rom - combo mechaniku - jedná se o Compaq Evo N-620c, ale no nic, to sem se zase rozjel mimo - přísp. Takže jedu na 2 pevné p - stolní a notebook a wifi netbook. Zatím V