TO fox:
neznas neco podobneho jak NTOP? Resim podobny problem a na CENTOS se mne to nepodarilo zaboha rozchodit. Po cca 15min chodu to spadne. Na debianu pred cca 2lety to behalo ok.
TO fox:
neznas neco podobneho jak NTOP? Resim podobny problem a na CENTOS se mne to nepodarilo zaboha rozchodit. Po cca 15min chodu to spadne. Na debianu pred cca 2lety to behalo ok.
nic takhle 'automatickyho' s webovym rozhranim jsem nevidel ... muzes mrknout sem, je tu celkem slusna sbirka softu na praci s flows
http://www.networkuptime.com/tools/netflow/
Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.
Ahoj, tak bmp jsem změnil
Děkuji za rady, koukal jsem na ten ntop a je to docela fajn, ale možná že jsem se zapoměl zmínit, že jsem naprostej amater a vůbec si s tím nevím rady.
Takže budu dál hledat něco easy jinak prostě budu muset běhat po celé síti a hledat toho dotyčnýho kde "bliká" .
jestli ho chces fakt jen jednorazove najit, tak zkus iptraf ...
Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.
Ahoj, tak stahovač dal chviličku pokoj a je to tady zase. Tentokráte se zeptám jinak. Poradte mi co si mám koupit abych mohl sledovat kdo stahuje. Jsem naprostej amatér co se týče linuxu. Takže prosím nejlépe něco klikacího. Popř. zaplatím za funkční program nebo vzdálenou pomoc. Díky Martin
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)