Bohuzel me v pondeli zastihla nemoc, takze se to trosku protahlo...uz jsem mohl vyhravat v utery
Takze konecne oboji doma, pred chvili jsem daval zvukovku do pc. Nadherna karticka, fotky sice vypadaj hezky, ale ve skutecnosti je to fakt lahoda pohledetJako laik muzu rict, ze volba cerneho PCB je fakt uchvatna
)) layout je takovy jaky je, vyrobce urcite vedel proc tu a tu soucastku ma osadit tam kam ji osadil...
komfort usazeni na usi a hlavu super, vysuvne jsou az az a samotne sluchatka se daj jeste natacet.
Zatim jedu na 50procent hlasitosti co me pusti Windows 7, poustim si obyc MP3(tanecni muziku) s 192Kbit VBR...no oproti koss ur/30 a int. zvukovce fakt lahoda, jinej svet, je to daleko zivejsi, promakanejsi do hloubky, ekvalizer mam vypnuty - bassy jsou tak akorat ani ne moc ani ne malo...fakt super, uz se nemuzu dockat filmu s poradnym zvukovym zakladem
))
BTW: Pod Win 7 jsem zatim nahodil ty drivery z CD a jsou z 23.6.2008...mam si stahnout novejsi? Hry moc nehraju, a kdyz uz tak ty starsi. Nevim jak moc velky vliv by meli na zvuk novejsi ovladace...