Citace Původně odeslal JOHN Zobrazit příspěvek
2) Kvalita obrazu mě příjemně překvapila, ovšem mám drobný problém. Když spustím obraz z PC přes DVI/HDMI v 1920x1080p 60Hz tv napíše neznámý video formát. Dost jsem si s tím hrál. Funguje jen 1080p 24Hz a to se to cuká jako blázen a pak 1080i 25Hz a to funguje vše perfektně. Zatím tedy jedu 1080i ale PC mi detekuje nativních 1080p což je správně. Hádám, že vina je v kabelu, který stál asi 190Kč. Co si o tom myslíte?
hmm tak to je divne, me jede 1920x1080 v 60Hz naprosto bez problemu pres DVI/HDMI. Co mas za grafiku? a jak prosimte nastavujes prokladanej ci neprokladanej rezim? nic takovyho pro dvi netreba nastavovat a tv detekuje po nastaveni rozliseni a frek spravne 1080p rezim.

3) Jak jsem psal s kvalitou obrazu spokojenost a to i při 1080i, ale jedna věc mi přeci jen vadí. Při sledování filmu se mění kontrast podle scény a to občas dost znatelně. Je to vidět hlavně na bílé titulků. Asi nějaká super fce, ale já bych ji radši vypnul. Tušíte kde? Stejná věc ve win. Když v exploreru označím nějaký soubor taky to občaS trochu změní kontrast. Je to viditelné na zmneně jasu, ale určitě to bude souviset s kontrastem.
vypni min. svetelny senzor a dynamicky kontrast.

Zatím co můžu hodnotit, tak ok. Černá i bílá plocha jsou bez fleků. Vadné pixely jsem zatím nenašel. Snad jen, že černá není černá, což je v téhle ceně ok.
mno jo no cerna je holt trubicova, ja sem vcelku zvyklej na sledovani pri osvetleni a takto to neni moc poznat. Jinak holt na to je treba led a local dimming coz ale pri teto cene nejde.