Výsledky 26 až 50 z 74

Téma: Panasonic TX-L42U10E vs Samsung, LG

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Member Avatar uživatele otas
    Věk
    38
    Vliv
    280

Standardní Re: Panasonic TX-L42U10E vs Samsung, LG

Citace Původně odeslal Pavlis Zobrazit příspěvek
    to prve slysim poprve, obecne je nazor na philipse opacny a moje zkusenost je podobna, co jsem si mel moznost hrat v prodejnach tak podani napr DVB-T bylo jedno z nejlepsich, ale koukam jen po vyssich radach od 7000 series vys. S tou madarstinou jsem taky nemel problem, takze asi uz vyreseno.
    Tohle je asi dost subjektivni, DVB-T je o dost lepsi. Bohuzel jsme v oblasti kde vetsina lidi chyta pouze PAL (a jeste nejaky cas se to asi nezmeni), a na nej Philips hraje priserne.

Menu je opet subjektivni, me u Philipse prijde velmi neprehledne a nelogicke.

Neber to jako ze chci kritizovat tvuj vyber, jen pisu svoje dojmy

osobne nemam zkusenost, ale nejak rozchodit to jde i na Philipsu (podle zkusenosti na forech)
    V srpnu/zari 2009 mi byly ochotny to garantovat pouze u Samsungu. Philips, Panasonic a LG mi na primou otazku odpovedeli ze zakaznikum mam tvrdit ze to neumi.

to mluvis o tech LED zmrseninach v radach 6000, 7000 a 8000?
    Ano, presne o nich. Na tech televizich ze zmrsena jen privodni snura (napevno v televizi) a analogove vstupy (scart, component) ktery se pripojujou pres takovou dost "forovou" redukci. Oboji je dan extremni "stihlost". Obrazove jsou na tom vyborne, a 40" bere kolem 100W, NeoPDP 42" porad kolem 220, klasicky 40" LCD 170W. Tohle jen tak pro zajimavost, ono tech 15 000 co za LED priplatite se stejnak jen tak nevrati...

Zkouseno watmetrem - stredni hodnota "od oka" pri sledovani TV.
    Naposledy upravil otas; 10.11.2009 v 19:43.
    HP nx6110 Celeron M 1.4GHz 512MB 40GB DVD-RW WiFi BlueTooh - po smrti :-(
    Nyni SL510 :-/

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Doporučení 37" LCD fullHD (Panasonic, Samsung, Toshiba)
    Založil Slimák v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 11
    Poslední příspěvek: 25.09.2007, 08:17

Pravidla přispívání