mno sel jsem do toho jako do kompromisu, jelikoz rozumne tv stoji zatim stale 60k a vys(LCD).
Plasma by byla v pohode za min, ale vzhledem k pouziti sla z kola ven. Z LCDecek jsem jich videl dost a do uzsiho vyberu dosli obecne jen Sony, Philips, novej Panak a Samsung taky nebyl spatnej. Kvuli cene bylo zas vyrazeno Sony a Panak (koukal jsem hlavne na G10 a vys). Ten philips je special model jen pro datart, kterej ma oproti standartni 7404 rade lepsi zvuk, stojan, a hlavne chip z devitkove nejvyssi rady. Samsung srovnatelnej LE40B650 ma lepsi vybaveni, ale mensi a subjektivne lehoucce horsi obraz. Cena kvuli datartu vyssi nez by bylo nutne, ale sluzby datart zase nejsou spatne ( doprava zdarma, pripadna reklamace dojedou a odvezou a nechaj nahradu apd.) a jelikoz jsem mel limit podobnej tak jsem to jeste akceptoval.
Jinak k TV, obraz nad ocekavani v pohode, po nejake zakladni kalibraci podani barev na lcd s trubicema vyborne, cerna za osvetleni taktez v pohode , za tmy to neni jak plazma, ale to sem u lcd ocekaval. pozorovaci uhly mohly by bejt lepsi ale da se (stranove o dost vetsi nez vyskove). Zvuk zklamal na to ze by mel byt vylepseny ( sice je cisty a presny, ale chybi mu basy - ale to je neduh vsech tv, snad jen Philips 9kova rada a lepsi Sony uz maj i int. subwoofer, ale to je cenove opet jinde). Spotreba kolem 100W. Je to lcd takze lepsi signal nutnosti, ale ani SD nepoda spatne. SD IPTV v pohode o HD netreba mluvit. Celkove jsem spokojen, myslim ze s danym limitem moc lepsi volby neni.
Osobne bych se sel podivat nekam na toho panaka L42U10E, samsunga LE40B650 a tohodle philipse a mezi nima bych neco vybral, myslim ze ani jedno nebude vylozene spatna volba.

Odpověď s citací