Zdravím, dříve jsem normálně fingerprint používal. Při první registraci otisku to po mě chtělo vytvořit Fingerpring System owner pasword a bylo tam zaškrtnuto random. Tak jsem to tak nechal. Heslo se vytvořilo a jelo se. Ale nyní jsem ntb zfotmátoval a instaloval čistou instalaci windows a když jsem si chtěl opět zprovoznit Fingerprint, tak to před registrací otisku po mě chtělo vložit ono zmiňované System owner pasword, jenže já jsem předtím dal random. Nyní nemám potuchy co do kolonky napsat a bez toho mě to nepustí dál. Nevíte jak smazat původní random heslo z toho čipu? Zkoušel jsem odebrat hardware a zase ho instnout, ale zase mi tam ta hláška vyskočí. Volal jsem do HP a tam mi řekli,že je potřeba "zřejmě" resetovat bios na hardwarové úrovni přes servisní středisko. Když ho resetnu přes Set factory default, tak to nepomáhá. Ale přijde mi divné kvůli takové kravině posílat ntb do servisu. Navíc se to asi ani nedá uplatnit jako reklamace. Nevíte jestli se updatem biosu přenáší i hesla? Že bych ho mohl flashnout, třeba by to pomohlo. Díky moc za rady.