Takže, už jsem to jednou psal, protože jsem její (ne)šťastný vlastník:
Zvuk má celkem dobrej, mám ji k Home Theater dřevákům a vpodstatě si nemůžu stěžovat, ale to je teď, protože když jsem ji poprvé přivezl domů, taxem myslel, že (parafráze Červeného Trpaslíka ) dojde k té nemilé nehodě, ve které bych figuroval já, tahle zvukovka a desetikilový bourací kladivo
Nedařilo se mi ji totiž ani za prase rozchodit, dělalo to strašný konflikty se síťovkou (no ony nebyly tak strašný, akorát po automatické instalaci obou zařízení už nikdy nenaběhly wokna). Dlužno dodat, že není úplně fér vinit zvukovku, protože to mohlo bejt stejně dobře tou síťovkou.
Takže po mnohadenním boji jsem to vyřešil (za vydatné pomoci OC memberů - THX2ALL )
Stačilo trochu popřehazovat nastavení vstupu/výstupu karty a už to pracovalo. A taky je potřeba nastavit (moment, musím se mrkout, mám to napsaný, abych to nezapomněl):
Multimedia-Používat jen upřednostňovaná zařízení
a taky:
Hudební disk CD - Povolit digitální přehrávání na tomto zařízení
nastavení zvukovky je takové (asi ti to moc nepomůže, bude to na každým kompu různý, ale přece):
Požadavek přerušení: automaticky nastaveno 11
Rozsah vstupu a výstupu: ručně F800-F8FF

Takže, abych to nějak shrnul - myslím, že je to fakt dobrá a kvalitní zvukovka, vpodstatě si na ni teď nemůžu stěžovat a kdybych býval vyřešil ten problém hned na začátku a netrápil se s tím tolik dní, tak by byl můj dnešní pohled na tuhle zvukovku úplně jinej. Každopádně mi teď stačí, aspoň do doby, než se rozhodnu, budu mít prachy a koupím Fortissimo III

POZN: Jestli se eště někdo někdy zeptá na tuto kartu, tak budu muset poslat SZ moderátorům, ať to dají jako důležitou zprávu, která bude furt nahoře, něco jako FAQ, protože je strašný psát pořád dokola takový dlouhý komentáře