Citace Původně odeslal Gestler Zobrazit příspěvek
Takže pruměr ve městě je u mé plečky rozhodně v každém případě 60+ jezdim s tim takhle už nějakej ten pátek,takže nepřesvědčujte prosím o opaku.Mám k dispozici ještě takové sporo opatření které lineárně sníží signál z váhy vzduchu na púvodní hodnoty a pak to jede cca kolem 20ky jenže zbytek motoru je natolik jiný od originálu že tam spotřeba oproti papírové stejně naroste,navíc v tom režimu mužu opravdu tak maximálně 60-70km/h a není to vubec příjemné,mají to nasvědomí vačky a velký tlak paliva ale to je fuk,nějaké ježdění po městě už sem dávno vzdal.U té S8 těch 50 je prúměrná spotřeba udávaná palubním počítačem,je třeba si uvědomit že ta kára váží bezmála 3t a má pohon všech kol,pokud si pamatuju tak na dálnici nebo mezi město ta spotřeba neuvěřitelně poklesla až sem se tomu divil a podezíral ten komp že to kecá ale při rozumný jízdě tzn do 120km/h to šlo i pod 15l/100km a zdálo se to reálné,když sme pádily po D1 do Brna cca 250km/h+ tak S8 měla menší spotřebu než muj verk ale zase je fatk že kolem 280ti jí došel dech.
No dobre, ale tady se bavime o doprave normalni rychlosti a ne jezdeni na plnej kotel s autama co podle mne nemuzou bejt schvaleny pro beznej provoz (nebo mi chces rict, ze se suprou projdes legalne emisema?) A myslim, ze ta audi by mohla bez problemu jezdit dlouhodobe pod 15l/100km, je to sice ctyrkolka, ale ne premanentni a haldex zas takove ztraty nema.
BTW: Tech 50l je prumer za jakou dobu? Ono kdyz by to bylo 5s po rozjezdu z krizovatky, tak to dokaze napsat palubak i u 1,4l motoru.