Výsledky 1 až 25 z 42

Téma: radši nebudu jmenovat

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member mince Avatar uživatele meteor
    Vliv
    280

Standardní Re: radši nebudu jmenovat

OT 2 Gestler: vím, že jsme na fóru a ne v hodině češtiny, ale už mi to vážně nedá: tvoje příspěvky postrádají češtinu. Že nemají hlavu a patu a že si ho člověk musí přečíst víc než 2x by mi nevadilo (aspoň protrénuju mozkovnu ), že tvá stavba vět je (diplomaticky řečeno) špatná není to nejhorší, ale ten pravopis... symbol "ů" jsem u tebe ještě neviděl (nahrazuje ho "ú" nebo jen "u"), "když sme pádily" => "když jsme pádili" atd.

Závěrem k tématu: jestli to skutečně takhle chlastá, tak musíš být fanda do aut (do Supry?) a to je v podstatě jediný důvod, proč tuhle káru mít. Mno a také skutečnost, že ti na ni někdo "přispívá" a pokud si náklady na provoz tohoto tanku hradíš zejména sám, pak (ne)chápu tvé příspěvky z bazaru apod., kde ti jde o každou korunu (když tady ti lítají takové prachy výfukem - ale ano, koníček je koníček a něco stojí).
    Jinak ještě dodám, že ve tvém případě bych si na pojížďky městem pořídil Favorita / Babettu / kolo a měl to (ve srovnání se Suprou) zadarmo Supru provětrat o víkendu a spokojenost.
    "Nejhorší není to, čeho jsme se dopustili na ostatních, ale to, co jsme spáchali sami na sobě."

Intel i5-8400 (CF) | GB Z370 Aorus Gaming K3 | Kingston 2x8GB HyperX Predator 3000MHz | GeForce GTX 560Ti | Samsung 860 Pro 512GB | SB X-Fi Gamer | Asus 2014L1T | Seasonic Focus Plus 550W | SilentiumPC Armis AR7 TG | EIZO EV 2455 | Marantz PM6006 plus Wharfedale Diamond 230 + Audio-Technica ATH-T500 | Windows 10 Pro

Senior Member Avatar uživatele Gestler
    Věk
    41
    Vliv
    238

No,někdo utahuje šroubky,někdo umí češtinu,je teda pravda že na to kašlu a netajím se tím že čj sem měl ve škole za 4 a to sem se musel snažit.Na cestování po praze mi bejvalej zaměstnavatel daroval dieselového pick upa takže to je celkem v pohodě.V Bazaru mi jde o každou kačku protože všechny peníze co mám jdou do auta a na PC až co zbyde,no a když zbyde málo tak jde i o stovky,nemužeš to ale zase škatulkovat,pěkných pár věcí sem tu prodal za velmi slušné ceny a třeba na MB Asus P5E X38 sem slevil snad 1000Kč než si ji někdo vzal,abys to chápal lépe,mám částku X,na uprage potřebuju Y a pokud současnej HW neprodám za N tak prostě nedostanu Y = když prodám sem bez PC.Když se to někomu zdá drahé ať nekupuje nebo napíše "je to drahý,chci slevit" když to jde slevím když ne,neprodám.Ještě k čj,zkusím aspoň ten sloh nějak zlepšit,gramatiku ale zlepším těžko Tak prosím berte mě jako utahovače šroubkú a ne jako češtináře,předem se omlouvám lidem kterým se z mojí čj zvedá žaludek
    INTEL Core I7 2600K D2 @5Ghz HTon , Asus Maximus V Extreme Z77,4x4GB Kingston Predator 2400Mhz,MSI LIGHTNING 680GTX 1400/7100,24"Benq PVA 16:9
    2xSamsung SpinPoint F1 HD322HJ Sata II RAID 0 + Intel X25 SSD,WD my BOOK 1TB,700W Delta Electronics/HP,Hama - URAGE.
    Chlazení : Čerpadlo: Laing 18W + XSPC TOP Radiatory: MORA2 + 9x120mm fan , XSPC RX480 + 4x120mm fan Bloky : CPU - CAWEDOG ZOUY 2.0 NB,SB+MOS EKuniversal
    HARD CORE HW SERVIS - SERVIS S POUŽITÍM PROFESIONÁLNÍ TECHNIKY V OBLASTI : REBALLINGU, REFLOW, DIAGNOSTIKY - kompletní opravy poškozeného PC HW, které vám nikde jinde nenabídnou

Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Ad spotreby vojenskych zarizeni .

Vse co bylo ve vyzbroji vasravske smlouvy musi na plne nadrze ujet min 600km (pocita se dojezd po silnici, nikoli v terenu, ovsem plne nalozenych vozidel).

T72 - spotreba se pohybuje mezi 300 - 600l (v tezkym terenu)/100km, celkem vcetne pridavnych sudu muze nabrat 2 000l nafty (aneb osadka nemusi mit starosti s kremaci).
    BVP-1 - 70/100 (vazi cca 13t)
    T815 - spotreba pri plne nalozenym aute 120/100 (8mikola)
    T813 - 150/100 (to je ta s prodlouzenou kabinou pouzivana jako tahac)
    PV3S - 38/100
    IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
    Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
    S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami.
    -- Francois La Rochefoucauld
    Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. MB pro AM2 nebo radši 939?
    Založil A. J. Rimmer v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 10.09.2006, 20:44
  2. 04/05 mp3 přehrávač...Creative Nomad MuVo Slim FM- radši ne?
    Založil mahish v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 27.04.2005, 15:57
  3. Speed fan help - nebo radši něco jiného...
    Založil DANNY v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 22
    Poslední příspěvek: 08.04.2003, 20:47
  4. Radši CD-RW nebo HDD
    Založil Cushdie v sekci fóra Optické, přenosné a jiné disk(et)y
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 07.03.2003, 13:01

Pravidla přispívání