Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: atributy

Standardní atributy

Ahoj lidi, mam zavažnej problém, najednou se mi u vsech adresaru a na vsech discich objevily atributy Pouze pro čtení. Když nastavim archivovat tak se chova jako ze to udelal ale neni tomu tak. Nevite co to mohlo zpusobit? Jo jeste jsem si vytvoril dalsiho uzivatele, pred tim jsem byl sam a slo to bez problemu. Mam win XP. Dik Filip

Standardní Re: atributy

Citace Původně odeslal goblin
    Ahoj lidi, mam zavažnej problém, najednou se mi u vsech adresaru a na vsech discich objevily atributy Pouze pro čtení. Když nastavim archivovat tak se chova jako ze to udelal ale neni tomu tak. Nevite co to mohlo zpusobit? Jo jeste jsem si vytvoril dalsiho uzivatele, pred tim jsem byl sam a slo to bez problemu. Mam win XP. Dik Filip
    Musis odskrtnout Jen pro cteni.

Atribut Archivovat je knicemu.
    AMD Duron 800@800MHz | MSI K7T Turbo | 384MB SD-RAM@133 | Inno GeForce 2 MX400 200/166@200/175 | Seagate Baracuda III 40GB | Samsung 1GB | CD-ROM Nec 24x | CD-ROM Samsung 8x | Modem Well FM-56PCI-RWM | FDD Sony | BigTower EuroCase 717 | Monitor Samsung SyncMaster 950p (19\") | Klávecnice Samsug Multimediální | Myš Gedius NetScroll Optical|Tiskárnu Canon i550
    Nemate nekdo nejaky PCI IDE radic na pripojeni 2x starych HDD a 2x CD-ROM?

Standardní

No to jsem udelal ale nepomohlo to

Standardní

Citace Původně odeslal goblin
    No to jsem udelal ale nepomohlo to
    mám stejný problém jako ty a docela by mě zajkímalo jaq si to vyřešil,..

ICQ 171663562

Standardní

A co takhle zkusit to nastavit pres Total Commandera

Standardní Read-Only

Citace Původně odeslal dekon
    A co takhle zkusit to nastavit pres Total Commandera
    Nepomáhá to ani přes příkazový řádek ani přes wincommandra..

BTW: nastavil jsem u souborů v adresáři který je pořád read-only, atributy na zápis, ale problém s adresářem, který se dá libovolně smazat, (ale je jen pro čtení..hehe), i přejmenovat.,přetrvává, ale vlastně se chová jako každý další normální adresář..
    akorát nevím jak se chovají ostatní adresáře read-only

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání