Citace Původně odeslal mraky Zobrazit příspěvek
Já jsem ale vůbec neřekl, že to půjde . Ale u Lenova to kdysi šlo.
Jde to, mam ten proces za sebou nedavno....

Zaruka se da dokoupit i tady v CR, ale videl jsem jenom o 12mes.

Primo na podpore SONY mi chlapek poradil dokoupit zaruku venku, ja ji dokoupil v UK. Pote jsem znovu zavolal na podporu (kde uz jsem mel sve cislo pripadu) a produkt jsem nechal zaregistrovat = prodlouzit zaruku.
Musim se ale priznat, ze to bylo dosti krkolomne
1)produk zakoupen v UK se musi zaplatit tamni kreditkou a mimo uzemy UK ho neposilaji, takze jsem to vyresil nekym kdo byl u UK a produk mi dovezl do CR.
2)kdyz jsem uz mel produk fyzicky doma i s fakturou, tak jsem zavolal do SONY s tim, ze to bude brnkacka, ale.... Technikovi jsem zdelil vsechna mozna cisla co byla jak na fakture, tak i na krabicce, ale zadne nebylo sparavne Tak jsem mu poslal scan faktury a foto produktu. Za dalsi den se mi ozval s tim, ze si s tim tady nevi rady a musi to odeslat do centraly v UK. Pote se mi ozval s tim, ze produkt uz byl tak nejak zaregistrovan na e-mailovou adresu toho, kdo to v UK zakoupil. Tak jsem mu musel zdelit e-mailovou adresu toho kdo to v UK zakoupil ....
Pak mi konecne prisel mail, ze zarucni doba NTB toho a toho cisla byla uspesne prodlouzena a konci k tomu a tomu 2013

Byl to boj, ale dcera je s malym SONY VAIO spokojena a ja mam 4 roky klid
Prodlouzeni o 24mes. stoji 126-129 liber