Jasne, to byl navrh, konec koncu v kolika pripadech vymeni disk? Prave sem potreboval dalsi podobne figly...
Jiste jedna se o gigacomputer, otazka je jestli kdyz se neco stane (budu chtit ntb vratit, reklamovat...) tak nereknou ze to nejsou oni...
To vim, cetl jsem to, na aukru je jasne uvedene ze jde o novy kus.
To je presne to co chci vedet, vim ze kdybych to koupil primo pres gigacomputer.cz tak ze to muzu vratit, ale takhle prave nevim...
No tak to si nejsem jist, vetsina vyrobcu dava ruce pryc od zahranicnich kousku...ale pokud vis neco co ja ne ohledne sony, rad se priucim...
Nemam problem zasilku nevyzvednout, at mi do hodnoceni napisou co chteji...jen jsem si chtel pojistit, ze mi to nikdo nevyfoukne...
V podstate jsem rozhodnuty jakmile zavola typek z ppl zeptat se ho kdo je odesilatel a pokud to bude gigacomputer s.r.o. tak myslim ze je prukazne ze ten uzivatel "gigacomputer" jsou oni a tedy bych mel mit narok na odstoupeni do 14 dni. Pletu se? Pokud zjistim ze odesilatelem je fyzicka osoba, balik patrne neprijmu.
Mimo jine mam v planu predani baliku natocit a na kameru porovnat seriove cislo ntb a zarucaku/faktury aby bylo jasno ze jde o notebook co mi poslali.
Mam za to ze takovy postup by mel byt temer neprustrelny vuci nejakym jejich pozdejsim vymyslum ze nemam narok na odstoupeni od smlouvy protoze "kecy,kecy"...

Odpověď s citací