Tak jsem byl v gigacomputeru, notas je opravdu uplne jako novy, klavesnice je ciste anglicka, na muj dotaz jestli muzu notebook spustit a a projet furu testu rikal prodavac ze klidne (ze zacatku byl prijemny).

Po spusteni se zacaly instalovat windows (zaregistroval jsem nejake automaticke formatovani, obnovu a instalaci aplikaci (photoshop elements, sony programky apod.) dohromady to vsak trvalo pres hodinu a pak mi uz prodavac rekl ze uz musim rict jestli jo nebo ne (vymlouval se na ocividnou blbost ze jde s sefem na obed a uz opravdu moc mily nebyl, mimochodem po te co me vyhodil jsem schvalne cekal pul hodky v aute a nikam samozrejme nejel...). Instalace aplikaci byla tou dobou na nejakych 54%. Nebyl jsem tedy schopny pustit zadny test...

Bohuzel me nenapadlo ze to potrva tak dlouho, jinak bych si vzal radsi nejake boot cd s testy nez windowsovske programy...

Mel bych tedy dotaz na majitele sony: kdyz jste poprve pustili svuj ntb tak patrne probihal podobny sled operaci (tusim s 4 restarty mezitim), jak dlouho to trvalo Je normalni aby to trvalo pres hodinu?

Jeste prosim o vase nazory ohledne toho, zda pri takove koupi (tj pres aukro ale od firmy), mam narok ntb do 14 dni vratit...