Citace Původně odeslal MISKOBOSS Zobrazit příspěvek
prosim te a to ti stoji za to jim vypovidat smlouvu kvuli 100,- ??

je to 100,- to snad ma dneska kazdej, navic oni jasne pisou ze pri snizovani se plati poplatek

ja uz tady vidim 5 post kde ti radi vsemozny piˇˇˇˇˇˇˇabys usetril 100,-

to uz je vysmech panove
Ne jen 5. post, je potřeba se podívat dále do historie...
Citace Původně odeslal Paolo Zobrazit příspěvek
jj, dnes jen 100,- není to dlouho co to bylo za 1.000,-

Pak ještě existuje varianta zavolat na UPC, nechat se přepojit na oddělení výpovědí a po krátké debatě to může být i bez poplatku.
Citace Původně odeslal Paolo Zobrazit příspěvek
To chce jen víc asertivity.
Ono stačí: "Podívejte se, když já to dneska zruším, tak měsíc mám tuto službu. Vy to odpojíte, přijede sem technik, odveze si modem... Já si další den objednám novou službu, přijede sem možná ten samý technik a zase mi sem dá modem. Jako nový zákazník budu mít ještě 4 (někde i 6) měsíců za polovic.
Tak to snižte bez poplatku, já vám ušetřím náklady za 2 cesty technika a vy mi na oplátku ušetříte papírování no a o tu poloviční slevu se můžeme rozdělit ne?"

Když budeš neoblomnej s tou výpovědí, tak ti nabídnou nějakou lukrativnější alternativu...
Když jsi nový zákazník, tak máš 4 nebo i 6 měsíců slevu 50% a to už je rozhodně víc než 100,- Kč.

Jak jsem psal již dřív, tak to bývalo za 1.000,- a to za to stálo rozhodně.

Tímto postupem mám NA ROK poloviční cenu za internet a bez tisícovky za snížení. Operoval jsem pětiletým obdobím, co u nich jsem bez bonusů.