Pánové jednoduše....

- ten kdo prodává to nedělá ze soucitu = chce si vydělat !
- ten kdo kupuje by si měl uvědomit že stejný produkt za cenu a cenu o 6k vyšší je podivné... (a samozřejmně bavíme-li se o konečné ceně kolem 20k)

Tzn pokud prodejce prodává ntbk na svém webu za XXX+6k a na aukru pouze za XXX, tak k tomu JE DŮVOD !

např. Eeečka s US a CZ klávesnici se prodávali s rozdílem cca 1k (6k nebude ten rozdíl).

A celý problém bych viděl asi takto (ale možná se mýlím a pak mne prosím opravte). Na Aukru si každý může založit profil se jménem Pepa12345, Jirka007 a nebo gigacomputer.
Z toho odkazu (viz první post) jsem nenašel, že by uživatel "gigacomputer" byl nějak jinak značen jako, že to není fyzická osoba ale právnický subjekt.

Čili koupí zboží budete kupovat dannou věc od "pepy a jardy". Jako doklad sice možná bude papír s razítkem gigacomputer, ale je to stejné jako bych vám tam prodal něco já a doložil vám k tomu doklad, že jsem to koupil u prodejce "xy".
- Závěrem chci říct že, tímto způsobem NIKDY nepoznáte zdali zboží nebylo již jedenkrát prodáno a vráceno a nyní dáno do aukce.
- Nikdy nepoznáte zdali nebylo opravováno !

Prostě lidi začněte používat to kulatý co máte posazené na krku a zečněte MYSLET ! (já vím ono to bolí..)

- - - - - - - - -
A nebo si to kupte a pak trpte !