S touhle deskou asi těžko. I945 má problémy s PCI-E lockem i paměťovym řadičem, pokud chceš taktovat, chce to jinej chipset. Neříkám že to nepůjde vůbec, ale bude to nic moc.
S touhle deskou asi těžko. I945 má problémy s PCI-E lockem i paměťovym řadičem, pokud chceš taktovat, chce to jinej chipset. Neříkám že to nepůjde vůbec, ale bude to nic moc.
The best Unreal Tournament maniac.
Takze nejake rady? Krome teda koupi nove desky
Ma to nejaky vliv i na taktovani graf. karty nebo je to ciste problem taktovani procesoru na teto desce?
reknu Ti to asi takhle : lepsi radu nez od DOC Zenitha nedostanes
uz se nemuzu vzpomenout, co to byl za chipset, ale mel sem neco podobnyho a slo to tak maximalne o 10 procent navrch (s celeronem, kterej sel dobre taktovat), procak mas v pohode, pokud to chces vytunit aspon o pulku (coz neni problem, ja jedu pres 2 roky s 50% overclock), tak bohuzel nova deska, minimalne i965
i5 2500K 4,5GHz + Noctua NH-U12P | Asus P8Z68-V | 8GB Kingston 1600MHz | Gigabyte 560 GTX | Intel SSD 310 120GB + 1TB | Samsung PX2370 | Sennheiser HD600 | Audinst HUD-MX1 | Seasonic S12 500W
Tak mi asi nic nezbyva cetl jsem o tom clanky ze tento procak je jeden z nejlepsich na OC..hodili by se nejake odkazy na zakladni desky na kterych to pujde bez vetsich potizi...Frekvence by byla idealni 3.00ghz coz znamena o 800 vyssi nez je defaultne - coz si myslim neni az tak vysoka zatez a procak by mohl jet stabilne ktomu bych koupil nove RAMky protoze 533 je dost stara takze pokud mohu poprosit nejaky odkazy na zakladni desky cennova relace do 2000-3000 kc + aby podporovala min. 800 mhz RAM (coz asi bude urcite). Jeste k te graficke karte - Ma to tedy nejaky vliv i na ni nebo tu prektaktuju bez problemu? Diky moc
Procesor má potenciál tak 3,3-3,6ghz. Na grafiku to vliv nemá. Jinak slušná deska za hubičku je tato:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=56225
The best Unreal Tournament maniac.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)