Jop, tenhle problém se projevuje i u mě.

Sestava:
ASUS P5E-VM HDMI (BIOS v604)
Pentium Dual-Core E2200@3 GHz (267x11)@default napětí
AC Freezer 7 Pro
2*2 GB PATRIOT 1066Mhz CL5@2,1 V
MSI 2600XT 256 MB
Fortron 500-60GLN
CPU fan na PWM konektoru, fan ve zdroji na konektoru pro "system cooler", fan v case na konektoru pro PSU fan (připojen jenom kabelem na monitoring otáček).

Sestava je při OC rockstable.
Problém ovšem je při coldbootu - nezapne se monitor, nic. Udělám několikrát tvrdej restart, naběhne to na defaultu, overclocking failed...
Změním nastavení/zovu dám save&reboot, tak se to buďto rozběhne nebo to naběhne na default taktech, ale tváří se, že jede OK.

Dříve mi pomohlo přepínání položky "Repost video on S3 resume" v power managementu BIOSu, teď nepomáhá.

Pokud před zapnutím odpojím CPU fan z PWM konektoru, tak je šance, že to naběhne napoprvé, mnohem vyšší.

Pokud před cold bootem udělám reset CMOS, natáhnu nastavení z OC profilu, nastavím datum/čas a udělám save&reboot hned, tak to většinou nenaběhne. Pokud udělám save&reboot o něco později (jsem tak 3 min. v BIOSu), tak se to pak většinou rozběhne.

Napětí jde do CPU stejné jak na defaultu, tak při OC, stejné jak při coldbootu, tak při normálním rebootu (měřeno v BIOSu).

PC je jinak zcela bez problémů a známek nestability, ale tohleto zapínání na desátej pokus mi pije krev (a disky to zřejmě taky nesnáší nejlíp).

Taky už jsem v koncích a nevím, co s tím... asi zkusím reklamaci. Tím spíš, že teď už to přestalo nabíhat napoprvé i v defaultu.