Koukni na podporu Asusu, najdi BIOSy k tvemu typu desky a urcite tam bude i soubor awdflah.exe pro flashovani pod DOSem.
Tenhle nahraj na root CD spolecne s nejakym BIOSem pro tvou desku (take stahni, nebo pouzij ten, co mas) a pak opet vloz CD do mechaniky a nastartuj.
Tak jak jsem z toho vyrozumel ja (ikdyz Asus novy desky uz vubec neznam) tak to pouze ceka na CD s nahranym awdflah.exe a bios.bin a pak by ti to melo automaticky natahnout awdflash, kde bud bused muset rucne vybrat prave bios.bin a parametry flashe, nebo se ti awdflash.exe automaticky spusti s parametry pro flash bios.bin.
Pak bud potvrdis flash (nebo nepotvrdis a provede se sam) a po restartu by to melo najet uz normalne.
EDIT: tak jsem se na to kouknul a je faktem, ze deska je OEM pro Fujitsu Siemens Scaleo, takze z Asusu to asi nepujde, nicmene FSC ma podobnou podporu jako treba Dell, takze doporucuju jit na tuhle stranku
http://support.ts.fujitsu.com/com/su...downloads.html
(nebo jsem hod svoje serial number PC) a mely by ti vyjed vsechny drivery a soft, pro tvoji konkretni sestavu. Bios tam urcite nejakej bude a awdflash asi take.
Jinak se da awdflash stahnout bezne z netu, ale je jich dost verzi (je to flasher pro Award BIOSy), ktere nemusi idealne spolupracovat.