Ano Marty, som borec...
Skladam reprobedne cca 20 rokov, viem si sam a bez tabuliek vypocitat hornu, dolnu pasmovu priepust a zapocitat do navrhu vyhybky aj impedancnu charakteristiku drivera v bode deliaceho kmitoctu, dokonca aj fazovy posuv, takze tvoje "pro vysvětlení" ma pobavilo.
Zlozil som aj zopar zosikov, cca 4 elektronkace, mozno do 10 integracov, ale to ma nebavi..
Niektore mnou na zakazku zlozene repra (Focal a Dynaudio) boli merane v akustickej komore Slovenskeho rozhlasu a ked zlozis nieco s rozsahom prenasaneho pasma 38Hz - 16kHz +-3dB v celom rozsahu, tak mozme diskutovat o teorii.. Protokol uz bohuzial nemam, je to cca 10-14r dozadu, ale aspon aktualne foto (moje dvojpasma in progress), aby si ma nenazval pre zmenu klamarom.
Kvalita zvukoveho prednesu pri tych Logitechoch a jej ovplyvnenie druhym s prepacenim shitom, resp. odporom v serii je si myslim dost nepodstatna vec. Ked sa tak vyznas, tak si mohol aj dodat, ze najpodstatnejsi je posluchovy test.
Ked sa Majovi1 zvuk nebude pacit, tak to jednoducho rozoberie, aj ked ja si to nemyslim. Tvoj prvy prispevok bol OK, reagoval som na to "riskovanie" a odpalovanie.
Idem cvaknut tie rozrobene bednicky... Pekny den.

Odpověď s citací