ted jsem ho take porizoval domu a musim rict ze jsem vcelku zklaman. Zvyklost jen na Tckove IBMka se na me asi podepsala... Ne ze by ta konstrukce byla vylozene spatna, ale ty levne plasty ve me moc duveru nebudi. Celkove to provedeni a zpracovani hodnotim ne moc kladne. Hluk mi take prijde vyssi, ale da se to. Strevama mu asi neni moc co vytknout..
Dalsi vec co me moc nepotesila je display, LEDky se podepsaly na velmi mizernych pozorovacich uhlech a i vlastni kvalita me moc nenadchla. Ten mechanizmus zasouvani displaye dozadu a tim znemozneni jakehokoliv konektoru vzadu mi prijde take vcelku omezujici. Kvalitu klavesnice hodnotim taky prumerne, osobne mam radsi take nerovne a klasicke klavesy. Instaloval jsem Visty 64bit a az na nefukcni driver pro LAN vse probehlo v pohode. Teda po doinstalovani ovladacu, pro Ethernet jsem musel stahnout ekvivalent z IBM stranek, protoze na HP jsem to nenasel. Instalace 7 je pry daleko bezproblemovejsi vse uz by melo byt v systemu.
Otazka je jestli v teto cenove hladine lze poridit neco solidnejsiho. Asi to je z me strany trosku negativni, mno holt jsem cekal vic. Doba se ale moc nezmenila a trzby stale vytezi