Výsledky 1 až 12 z 12

Téma: [09/09] Turistická GPS navigace

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Member mince
    Věk
    47
    Vliv
    282

Standardní Re: [09/09] Turistická GPS navigace

Citace Původně odeslal Sadam. Zobrazit příspěvek
    Koukal jsem se na to a pokud detailnost mapy odpovida tomu, co je na internetu, tak to je pro turistiku nepouzitelny, alespon pro ČR. Mesta jsou celkem detailni, ale bohuzel nestaci
    Nevim co myslis detailnosti mapy, jestli jsi koukal pres oficialni Garmini online prohlizec, nebo nejake screeny tipnute na webu, zalezi na priblizeni mapy.

Nova TOPO 3 je podle mne jiz velmi dokonala ve verzi PRO jsou uz i obrysy objektu a nejen zastavene plochy, pokud byste se nekdo chteli podivat na kompu na TOPO 3 PRO pripadne na rozdily ve verzich TOPO 2 atd tak v Praze neni problem, pripadne mi poslete nejakej pozadavek na plochu a muzu Vam udelat screen z dane oblasti. V nove topo 3 jsou jiz velice dobre opravene turisticke trasy jak co se tyka vedeni v terenu tak i co se tyka barevnosti, ktera v drivejsich verzich prilis nesedela.

Jak pisu, kdyby se nekdo chtel ohledne navigaci v Praze sejit a pokecat tak jsem snad i schopnej nejake navigace sehnat a muzeme se nekde sejit ikdyz ja teda uz jedu na Garmin Mobile XT na Symbianu, ale kamaradi tur. navigace maji

EDIT: jinak co se tyka navadeni, tak veskere ceske mapy naviguji jen po silnici, zadna z nich nema vrstvu pro navigaci po tur. znaceni. Napriklad ale slovensko ma topo mapu s navigaci po tur. trasach, ale znamena to pak mit 2 mapy kde jedna je jen na turistiku a druha pro pripadne navadeni po cestach
    Naposledy upravil Ada4me; 04.10.2009 v 01:12.
    MadDogTeam - geocaching.com

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. GPS a NIKON D200
    Založil sinisini v sekci fóra Digitální foto a video
    Odpovědí: 11
    Poslední příspěvek: 05.07.2009, 12:54
  2. GPS BT modul Evolve GoTraxx a PDA/smartphone - řešení problémů
    Založil sAd v sekci fóra Ostatní hardware
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 30.07.2008, 20:43
  3. GPS navigace do auta
    Založil Geeker v sekci fóra Ostatní hardware
    Odpovědí: 11