Výsledky 1 až 9 z 9

Téma: ST 500GB 2,5" 7200rpm

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: ST 500GB 2,5" 7200rpm

Paolo: Toto jsem už zkoušel to po w7 a nechat jejich oddíl a nepomohlo to. Pomohlo jediná věc a to naformátovat to pomocí partion magic na FAT32, pak to jenom natočit, změnit velikost a přehodit na NTFS a už to funguje.
    PS: Zapomněl jsem to sem napsat dříve, protože jsem to už měl OK a pak byl mimo.
    Formátování na FAT32 v instalačce Win XP dělalo to samé a zformátování win98se taky. Pomohlo jedině důkladné odstranění oddílu pomocí partion magic (běželo to snad asi 6hodin) a pak formát pomocí něj na FAT32 a zbytek jsem psal už nahoře.

Standardní Re: ST 500GB 2,5" 7200rpm

Tak znova se vrací k problému. Vše fungovalo super až jednoho rána mě nanejeli okna. Když měl začít bootovat z disku, skočilo jenom černé okno a blikala pomlčka. Když jsem zkusil nabootovat win xp, tak klasicky: Pokuď chcete spustit instalaci, stiskněte nějakou klávesu... tak jsem stisknul, začala se točit mechanika a když tam má skočit to modrý okno, kdy se načítají ovladače tak k tomu nedojde, zůstane to v černém okně bez ničeho a nic se nestane. Dal jsem do NTB jiný hdd a funguje vše v pořádku. Myslíte si, že to mám dát na reklamaci, nebo si s tím ještě hrát? NTB potřebuji ke každodenní práci a potřebuju se na něj spolehnout, ale tento hdd nějak ve mě ztrácí důvěru.

EDIT: Tak jsem odstranil oddíl v jiném pc a dal úplný formátovaní v XP a už zase na něm jedu. Jsem zvědavej ale jak dlouho
    Naposledy upravil Mil17; 02.10.2009 v 16:38.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. 7200rpm do notebooku
    Založil e1 v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 34
    Poslední příspěvek: 08.05.2005, 04:18

Pravidla přispívání