Dakujem za komentare.
Su to cvaky zo Zapadnych Tatier.
Konkretnejsie
1) Tatliakovo jazero od Tatliakovej chaty v pozadi ten nastrbeny vrchol je Ostry Rohac a dalsi je Placlive.
2) Fotka z Rakon-a smerom cca na sever - v zabere je vpravo zacinajuca Polska cast Tatier, vlavo este Slovenska. Su to zlepene 2 10mm zabery na sirku. Chcel som vyfotit ten opar/slabu hmlu medzi kopcami.
3) Fotka z Ostreho Rohaca (2088mnm), dole druhe Jamnicke pleso.
4) Fotka urobena medzi Placlivym vrchom (2125mnm) a Smutnym sedlom. V zabere je v popredi Smutna dolina a cca presne v strede najvacsie Rohacske pleso. (oni su na fotke este dalsie dve vlavo vyssie kusok od neho a aj to Tatliachovo jazero, z ktoreho je prva foto - vpravo nahor v tieni mraku ale nie je to moc vidiet... holt 10mm a par km spravi svoje...)
Ono celkovo vzate posobia tie fotky z kopcov dost plocho... Ked som sa ale skriabal po retaziach a vrcholoch, tak som bol hlavne na Ostrom Rohaci miestami uvedomujuc si, ze sa drzim vrcholu konciara a pri smyku letim takmer kolmo alebo len mierne kolmo ~300m a podobne mierne posrany![]()
[edit]
Eeh a cas - 19.9.2009 prva 0845 ostatne postupom casu ako sa liezlo. Posledna 14:05.